Maradona, cununat de Papă?


    Maradona  şi Rocio Oliva sunt  împreună de doi ani
Maradona şi Rocio Oliva sunt împreună de doi ani

La 53 de ani, Diego Armando Maradona vrea să se aşeze din nou la casa lui. De această dată, starul argentinian a apelat la relaţia de amiciţie cu Papa Francisc, pe care l-a rugat să oficieze cununia religioasă.

După o relaţie zbuciumată de doi ani cu Rocio Oliva, o femeie cu 30 de ani mai tânără, Diego Maradona a decis să-şi ducă iubita la altar. Fostul mare fotbalist a anunţat că nunta va avea loc la 13 decembrie, în capitala Italiei.

De ce la Roma? Surse apropiate argentinianului au dezvăluit faptul că Maradona a stabilit deja ca ceremonia religioasă să aibă loc la Vatican şi să fie condusă chiar de către Papa Francisc. Cel mai înalt prelat al Bisericii Romano-Catolice e conaţional cu Maradona şi un mare iubitor al fotbalului, recunoscută fiind pasiunea sa pentru echipa de club San Lorenzo.

Pentru ca Papa să-i poată cununa pe Diego şi pe Rocio, o singură problemă stă în calea cuplului de îndrăgostiţi. Mai exact, înainte de a o lua de soţie pe actuala sa prietenă, sud-americanul va trebui să-şi anuleze prima căsătorie, cu Claudia Villafane, de care a divorţat în 2004, după 15 ani de căsnicie.

Papa Francisc
Papa Francisc
vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub andi moisescu png
cub gina pistol smiley png
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg