Maradona negociază cu fiscul italian

image
Maradona şi-a criticat jucătorul şi l-a dat afară din lot

Argentinianul Diego Maradona a declarat, duminică, la televiziunea italiană, că vrea să negocieze cu fiscul italian pentru a putea merge "să-i îmbrăţişeze pe suporteri" şi să sărbătorească împlinirea a 25 de ani de la câştigarea primului titlu naţional de către Napoli, informează AFP.

"Vreau să rezolv numeroasele neînţelegeri, vreau să-i pot îmbrăţişa pe napoletani", a declarat fostul fotbalist, intervievat de Sky TG24 în luxoasa sa reşedinţă din Dubai, unde antrenează echipa Al-Wasl.

Potrivit Sky TG24, avocaţii lui Maradona ar dori să negocieze direct cu şeful fiscului italian Attilio Befera pentru a găsi o soluţie la o problemă ce durează de 20 de ani în privinţa impozitelor pe care argentinianul ar fi omis să le plătească în vremea în care era atacant la Napoli. Fostul mare jucător a apreciat că este "normal să plătească impozite", dar a cerut ca "fiscul să fie mai uman cu cetăţenii". "Nu am făcut niciodată o fraudă, am plătit toate taxele de care am ştiut", a spus el, subliniind că un verdict din 1994 i-a dat dreptate şi că nu are datorii la fisc.

Maradona a fost condamnat în 2005 în Italia, de către Curtea de Casaţie, la plata a 37,2 milioane de euro, din care 23,5 milioane penalizări, pentru că nu şi-a plătit la timp impozitul pe venit. Însă justiţia italiană a decis la 3 noiembrie 2011 să reia procesul din cauza unei erori de procedură. "Până acum m-au împiedicat să revin în Italia. Sper că există dreptate şi că aceasta este pentru toţi", a spus Maradona plângându-se că a "pierdut 20 de ani, ani de amor pe care i-a dat pe teren".

Campion mondial în 1986 cu Argentina, Maradona a marcat 115 goluri în 259 de meciuri, în perioada 1984 - 1991 pentru Napoli, unde a fost mereu adulat. Alături de el, Napoli a câştigat singurele două titluri de campioană a Italiei (1987, 1990).

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
Ozana Barabancea Foto Antena 1jpg
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg