Marele Derby într-o singură imagine (P)

simeon stalpnicul png

Un grafic mai mult decât intersant este oferit de casa de pariuri online Betano.com cu ocazia Marelui Derby dintre Steaua și Dinamo, din etapa a 3-a de playoff a Ligii 1. Vă invităm să îl vedeți mai jos, alături de alte date interesante legate de cel mai interesant meci din fotbalul românesc. Betano.com a pregătit Marele Derby cu peste 200 de tipuri de pariuri, dar și cu celebrele sale cote cu Marjă 0% - cele care oferă profitul maxim pentru pariori. De asemenea, Betano.com a creat o ofertă specială pentru acest meci, un pariu fără risc.

Pariază online live pe meciul Steaua – Dinamo (2 aprilie 2017)La anul, în 2018, se împlinesc 70 de ani de la primul meci direct dintre Steaua și Dinamo. Acesta a avut loc pe 21 noiembrie 1948, CSCA Bucureşti - Dinamo Bucureşti 0-1 (gol Marin Apostol). 

simeon stalpnicul png

Steaua – Dinamo ar trebui să fie un meci cu goluri de ambele părți. Ultimul rezultat de 0-0 în campionat s-a înregistrat în anul 2005. În ultimele 3 meciuri directe din toate competițiile, Steaua a primit 10 goluri, iar Dinamo a încasat trei (1-3 în campionat şi 1-4 şi 1-3 în Cupa Ligii). În meciul de duminică, Betano.com oferă o cotă de aproape 2,00 ca ambele echipe să înscrie.Meciul nu se anunță a fi unul ușor pentru nici una dintre cele două echipe. Cu toate că Dinamo este neînvinsă în ultimele 5 meciuri jucate pe terenul Stelei (3 în Liga 1, unul în Cupa României şi unul în Cupa Ligii), gazdele au atuurile lor. "Roş-albaştrii" sunt neînvinşi pe teren propriu de 7 etape, având 4 victorii şi 3 egaluri, ceea ce arată că „acasă” Steaua – deghizată acum sub numele de FCSB - își vinde scump pielea. Semnalul de alarmă este tras pentru Steaua: Dinamo nu a primit gol în ultimele două deplasări din Liga 1, iar ultima victorie a roș-albaștrilor, acasă, în campionat cu Dinamo a avut loc pe 31 octombrie 2014, scor 3-0. Cu toate acestea, Steaua are motive să fie încrezătoare în propriile forțe, mai ales după ce a văzut că Dinamo poate fi învinsă chiar și cu Cosmin Contra pe banca tehnică. CSU Craiova i-a administrat lui „Guriță” prima înfrângere de când acesta se află pe banca roș-albilor, fie ea una la loviturile de departajare, în Cupa României. Dinamo intră în meciul cu Steaua cu doar o singură victorie în deplasare din ultimele cinci meciuri disputate.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg