Un mare fotbalist al Stelei s-a botezat la 45 de ani: „Simțea că nu scapă din ghearele păcatului”

Ultima actualizare:

Marian Aliuță a decis să facă o schimbare majoră în viața lui, botezându-se din nou, la 45 de ani. Fostul fotbalist declarat că, în trecut, a păcătuit de mai multe ori înșelându-și partenera de viață și că simțea nevoia de o schimbare. 

Marian Aliuță (centru) și partenera sa de viață au decis să fie botezați din nou (FOTO: Facebook)
Marian Aliuță (centru) și partenera sa de viață au decis să fie botezați din nou (FOTO: Facebook)

„Vreau să mă botez în apa Iordanului. Nu am fost ușă de biserică, am fost și eu prins, văzut prin ziare. Niciodată nu s-a pus problema să divorțez. Nu am vorbit, am încercat să fiu cuminte prin curte, prin casă, dar avem o relație foarte frumoasă. Ne iubim. S-a supărat, când m-a văzut prin ziare, dar am o femeie inteligentă și e foarte ușor să termin cu cineva și să iei pe altul. Eu cred că orice bărbat face același lucru. Nu cred că există bărbat să nu greșească”, a declarat Marian Aliuță pentru România TV.

Fostul jucător al Stelei, Marian Aliuță, s-a pocăit

Astfel, în weekend, atât el, cât și partenera sa de viață au fost botezați, în prezența unui pastor. 

„Vreau să vă spun că, azi (n.r. duminică), a fost o zi de mare bucurie pentru noi, pentru Cer și pentru familia Aliuță. Marian îmi povestea că o rudă i-a spus: «Degeaba încerci tu să te pocăiești, că ești prea păcătos ca să te mai ierte Dumnezeu!». Îmi povestea că a avut vicii multe, soția afla despre «escapadele» lui din ziare si simțea că nu are scăpare din aceste gheare ale păcatului. Până să afle Cuvântul lui Dumnezeu, a crezut că e imposibil să scapi de păcate și chiar că a scăpa de ele înseamnă «nefericire», deși păcatele îi aduceau nefericire lui și familiei. Însă, azi, a mărturisit un cuget curățit de orice păcat înaintea martorilor văzuți și nevăzuți în apa botezului, așa cum Biblia ne cere să o facem. Azi, Marian și Mari Aliuță au făcut ce și Hristos a făcut, anume Botezul în Apa ca mărturie a purității. Am plâns de bucurie și am predicat cu mari emoții, știind că botezul lor înseamnă cea mai mare minune din viața lor și cea mai mare bucurie pentru Cer. Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede, va fi osândit”, a scris pe pagina de Facebook Toni Berbece, cel care i-a botezat și care a publicat fotografia cu Aliuță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net