Marian Rada despre Andone: «Să vină marţi şi să preia toate problemele!»

15 martie 2013
CLIIMA20121127 0064 1 jpeg
Antrenorul Rapidului, Marian Rada, aşteaptă cu sufletul la gură confirmarea celor de la TAS

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, crede că niciun tehnician nu vrea să vină acum în locul său, mai ales că echipa giuleşteană e în insolvenţă.

"Dacă se poate, să vină (n.r. - Ioan Andone). Dar în situaţia actuală nu ştiu dacă e vreun antrenor din România dispus să vină la Rapid. Dacă din vară vor veni bani, vor veni jucători, atunci se vor înghesui şi antrenorii. Dar să vină cineva de marţi, că luni e meciul. Să vină marţi şi să preia problemele actuale. Aşa, e simplu de vorbit. Până la urmă un club cu potenţialul Rapidului e normal să atragă mulţi antrenori", a declarat Marian Rada.

 "Rapid va primi sigur licenţa. Cei care sunt acum la echipă nu vor lăsa clubul fără licenţă. E ceva care atârnă greu pe umerii lor şi nimeni nu vrea aşa ceva. Ce va fi mai departe vom vedea, dar licenţa se va primi. Domnul Copos este alături de echipă, face tot ce poate. Din păcate dânsul are şi alte probleme în afară de fotbal. Nu îmi este teamă că se va întâmpla la Rapid ce se întâmplă la Sportul Studenţesc. La Sportul este o anomalie totală. Un club de tradiţie să îşi piardă baza, să îşi piardă identitatea e ceva incredibil", a mai spus acesta.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png
gigi becali jpg