Marius Niculae: ”Am stat în cameră cu Ronaldo şi la 16 ani era primul la sală, primul la masă”

Ultima actualizare:

    Marius Niculae
Marius Niculae

Marius Niculae a declarat că vrea să le schimbe mentalitatea tinerilor de la Dinamo, dându-le ca exemplu ambiția celui mai bun fotbalist din lume, Cristiano Ronaldo, cu care a stat în cameră când a jucat la Sporting Lisabona.

"Încă mai avem speranţe pentru un trofeu în acest sezon. Am văzut că lipseşte şi vrem să-l avem. Eu încerc să le schimb colegilor mai tineri mentalitatea pentru că am văzut la antrenamentele din Turcia că au probleme de atitudine. Cu toate că sunt foarte talentaţi, pentru că nu degeaba au ajuns să îmbrace tricoul lui Dinamo. Dar nu e de ajuns să ai talent. Numai prin muncă şi seriozitate, prin sacrificii pot ajunge departe. Încerc să le explic frumos pentru că am avut privilegiul să mă schimb în acelaşi vestiar şi de a sta în aceeaşi cameră cu Cristiano Ronaldo. Şi la 16 ani era primul la sală, primul la masă, peste tot. Numai aşa poţi ajunge sus. Meciul cu naţionala de tineret a Danemarcei poate a fost tratat uşor, cred că a fost o problemă de mentalitate. Orice meci pe care îl joci trebuie să-l tratezi la fel, indiferent că e amical sau oficial. Toate trebuie tratate la victorie, asta înseamnă Dinamo", a spus Marius Niculae.

Dinamo a fost învinsă, vineri, 7-1, de reprezentativa de tineret a Danemarcei, în ultimul amical din cantonamentul din Turcia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net