Marius Niculae râdea de Cristiano Ronaldo: "Îl poreclisem Plângăciosul!"


    Niculae şi Ronaldo s-au revăzut recent într-un club din Spaniafoto: arhivă personală
Niculae şi Ronaldo s-au revăzut recent într-un club din Spaniafoto: arhivă personală

Marius Niculae a povestit cum l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona, cei doi devenind apoi buni prieteni şi colegi de cameră.

"N-am cum să uit un astfel de moment. Eram cu Jardel, la antrenament, când Boloni ne-a spus: ’fiți atenți la puștiul ăsta! Este mai bun ca voi doi la un loc!’ M-am uitat îndoielnic la copilul ăla aflat la pubertate, în timp ce Jardel i-a spus lui Loți cu disperț: ’Pleacă de aici cu prostiile astea!’”, a spus Marius Niculae pentru www.eusunt12.ro.

Apoi, a continuat: "Genial! De la prima minge primită se vedea că are stofă. L-a zăpăcit pe săracu’ Rui Jorge, i-a dat-o printre picioare lui Barbosa și l-a pus în fund pe Bento. Atunci și-a dat seama și Jardel cât de multă dreptate avea Loți.

’Ăsta ne scoate din echipă!’, mi-a spus mai apoi Jardel".

"Îl poreclisem ’Plângăciosul’! Era extrem de sensibil. Se supăra pe mine când i-o ’băgam’ pe aia că e mai mare decât pare în realitate. Era turbat de atunci cu trasul la sală. Până să vină el, nu era nimeni mai tare ca mine. Îți dai seama, o viață întreagă am făcut judo. Dar Cristiano trăgea la fiare mai tare ca mine. Eram uluit!

Așa că glumeam și îi spuneam că pare mai mare decât cei 17 ani din realitate, că mergea cu barca între Madeira și Lisabona și așa făcea doi-trei ani. Se supăra, dar îi trecea repede. Atunci, eu eram un simbol al lui Sporting și îi plăcea să stea pe lângă mine.

Acum, eu sunt onorat că i-am fost coleg de cameră”, a mai spus Marius Niculae. 

femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg