Marius Şumudică, la comisii: "Eram sub influenţa a două pastile!"

Ultima actualizare:

    Marius ŞumudicăFoto Click!
Marius ŞumudicăFoto Click!

Antrenorul Chiajnei Marius Şumudică va ajunge în faţa Comisiei de Disciplină pentru declaraţiile sale la adresa şefilor fotbalului românesc.

"Probabil că am deranjat în momentul respectiv. Eram sub influenţa a două pastile, că zburam cu avionul, iar mie mi-e teamă cu avionul. Aş merge cu maşina 5.000 de kilometri decît cu avionul, că te zdruncină. Şi acum cînd am venit a luat-o băiatul ăsta pe un drum de ţară şi m-a cam zdruncinat puţin, dar asta e viaţa", a spus Marius Şumudică.

Luna trecută el a contestat decizia ca şase echipe să retrogradeze şi s-a arătat deranjat că numărul jucătorilor străini în campionat a fost limitat: "O idioţenie din toate punctele de vedere, cum am spus că este o idioţenie să cadă şase echipe. Nu îmi este frică de retrogradare, dar e cea mai mare cretinitate din fotbalul românesc. Nu există în lume să retrogradeze atâtea echipe odată... CFR Cluj a cîştigat campionatul cu străini. Nu ar mai fi apărut un Eric, un Fatai, pe care au vrut să îi naturalizeze. Puneţi să joace cu juniori în teren, dar de ce să nu putem aduce un brazilian care este mai bun decât toţi".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net