Marius Şumudică mai trebuie să aştepte. Valerii Moraru refuză să-l demită pe Cristi Pustai

6 aprilie 2015
article img
Marius Şumudică are uneori ieşire neexplicabile, dar e pe placul giuleştenilorFOTO Facebook

Rapid a pierdut cu „U” Cluj un meci important, iar Cristi Pustai a părut şi el să-şi demonstreze limitele, făcând numeroase greşeli, inclusiv de tactică, alcătuire a echipei sau schimbări.

Totuşi, patronul Valerii Moraru e în continuare de partea tehncianului, chiar dacă înlocuirea lui cu Marius Şumudită părea iminentă. "Nu se pune problema schimbării domnului Pustai, cel puţin până la vară. Conform contractului, atunci trebuie să rediscutăm, iar dacă domnia sa nu va dori să plece, atunci eu vreau să continuăm. Legat de meciul de la Cluj, eu cred că jucătorii noştri i-au luat cam de sus pe adversari. Dar în ultima vreme cred nici nu s-au antrenat cum trebuie. Ba au făcut pe sintetic, la Chitila, ba au făcut la sală. Am pierdut un meci, asta este, eu cred în continuare că avem valoarea necesară pentru a ne salva de la retrogradare", a declarat Valerii Moraru azi, la ieşirea de la Pro Rapid, după o şedinţă avută cu echipa şi cu antrenorul Cristian Pustai.

În aceste condiţii, cel puţin miercuri, la jocul din Giuleşti cu ASA Târgu Mureş, pe banca Rapidului va sta tot Cristi Pustai.