Măsuri fără precedent în Bundesliga: titularii vor avea vestiar separat de rezerve!


    Bayern Munchen și Borussia Dortmund se vor lupta și în acest an pentru titluFoto: Guliver/ GettyImages
Bayern Munchen și Borussia Dortmund se vor lupta și în acest an pentru titluFoto: Guliver/ GettyImages

Germania este o deschizătoare de drumuri în fotbalul mare. La 15 mai, Bundesliga va fi primul campionat important care se va relua după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus. Partidele se vor disputa în condiții speciale.

Fiecare club a primit un manual detaliat cu regulile care trebuie respectate atât de organizatori, cât și de oficiali, jucători sau oamenii de ordine, înaintea în timpul și după terminarea meciurilor. Astfel, deja este știut că întâlnirile vor avea loc în fața tribunelor goale. În arenă vor intra în total 300 de persoane, în afara loturilor celor două echipe, a oficialilor și echipelor de filmare mai fiind admiși maximum 4 polițiști, 10 jurnaliști, 4 copii de mingi, 8 îngrijitori de teren și 50 de oameni pentru securitate. Autocarele echipelor vor fi dezinfectate înaintea intrării în complex, iar jucătorii vor fi testați înainte de a merge la vestiare.

Titularii se vor încălzi separat de rezerve și vor folosi un vestiar separat. Mai mult, este posibil ca rezervele să fie trimise să stea în tribună, pentru a evita orice contact cu jucătorii din teren. Această prevedere depinde de facilitățile fiecărui stadion. Echipele vor ieși pe rând din tunel, nu vor mai fi aliniate la centrul terenului, jucătorii nu se vor mai salute cu adversarii. Și pozele de grup au devenit interzise.

Suspendat la 13 martie, din cauza coronavirusului, campionatul Germaniei se va relua cu etapa a 26-a. În clasament conduce Bayern Munchen, care are un avans de patru puncte în fața Borussiei Dortmund.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png