Maxim, în formă pentru naţională

Ultima actualizare:

    Maxim a devenit  din nou un jucător  de bază la Stuttgart
Maxim a devenit din nou un jucător de bază la Stuttgart

Tricolorii s-au reunit luni la Mogoşoaia pentru meciurile din preliminariile Mondialului rusesc fără Alexandru Maxim. Acesta a trebuit să amâne cu o zi zborul spre Bucureşti pentru că a avut de jucat cu Greuther Furth, în Bundesliga 2. Şi a ieşit foarte bine: 4-0 pentru ai lui!

După venirea noului antrenor, Hannes Wolf, românul a redevenit titular indispensabil pentru VFB Stuttgart şi această schimbare se vede. Maxim joacă din nou cu maximă plăcere şi motivaţie, iar realizările nu întârzie să apară. Decarul şvabilor a avut luni o evoluţie încântătoare în faţa propriilor fani, a pasat decisiv la golul de 3-0 şi a fost aplaudat la scenă deschisă în minutul 81, când a fost înlocuit cu Zimmer. Acest lucru îl unge la inimă pe Christoph Daum, care avea foarte puţini jucători ofensivi în formă, iar acum are o opţiune în plus. Maxim poate apărea fie ca al doilea vârf, în spatele lui Keşeru sau Andone, fie ca mijlocaş lateral.  În partea dreaptă, Adi Popa n-a mai dat un randament prea bun în ultimul timp, iar în stânga Bogdan Stancu nu se simte bine, el preferând să joace mai bine vârf împins, ca la echipa de club. Aici mai e în ecuaţie şi Alex Chipciu, titural la Anderlecht, dar cu mai puţine realizări decât Maxim. 

Oricum ar fi, concurenţa făcută neaşteptat de Maxim, care în ultima perioadă a lăsat de dorit şi a ratat chiar Euro 2016, e binevenită, iar Daum are acum de unde să aleagă. Mijlocaşul n-a mai fost titular la echipa naţională de mai bine de un an. Pe 7 septembrie 2015, Maxim începea din primul minut în partida cu Grecia, de pa Arena Naţională, încheiată 0-0 în preliminariile pentru Euro 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net