Maxim, salariu de nouă ori mai mare la nemţi

Ultima actualizare:

Zilele acestea, Maxim a făcut naveta între Spania, locul unde era cantonat alături de "tricolori", şi Germania. A refuzat Steaua, a ales să rămână la Pandurii, şi imediat şansa s-a ivit: şefii lui VfB Stuttgart l-au chemat la negocieri. S-au înţeles pentru o perioadă de patru ani şi jumătate, devenind imediat unul dintre cei mai bogaţi fotbalişti români, calculând cei 55.000 de euro pe care îi va primi în fiecare lună. "Am stat numai pe drumuri. Am făcut vizita medicală cinci ore, apoi am semnat acordul", a spus mijlocaşul.

Ieri dimineaţă a fost prezentat oficial la Stuttgart, acolo unde va purta numărul 44 pe tricou, iar seara a revenit în Spania, acolo unde se află în stagiu echipa naţională. Maxim va evolua în amicalul cu Australia de la data de 6 februarie, după care e aşteptat la Stuttgart.

"Este un club mare şi sunt foarte bucuros că am venit la Stuttgart. Bundesliga este unul dintre cele mai importante campionate din lume. Este o oportunitate mare pentru mine şi o provocare să evoluez aici. Acum vreau să mă alătur colegilor cât mai curând şi să arăt ce pot. Oricum, oamenii de la club, chiar ştiu toate posturile pe care am evoluat, mi-au arătat şi nişte imagini cu mine... Important e să mă integrez", a explicat jucătorul de 22 de ani.

"Alexandru Maxim este un jucător tehnic, care poate fi folosit pe mai multe posturi în linia mediană. Prestaţiile de la echipa sa de club l-au propulsat în echipa naţională a României şi este un jucător cu un potenţial enorm", a declarat şi directorul sportiv al celor de la Stuttgart, Fredi Bobici.

Al patrulea român la VfB Stuttgart

Alexandru Maxim va fi cel de la patrulea jucător român ce va evolua la VfB Stuttgart. Pe la şvabi au mai trecut Ionel Ganea (107 meciuri, 34 goluri), Florin Răducioiu (19 meciuri, 4 goluri), Ciprian Marica (93 de meciuri, 19 goluri). Dintre toţi, “Ganezul” a avut cel mai bun procentaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla în Australia, Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Deian Sorescu (Sportpictures) jpg
Simona Halep (Facebook) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
fsb dawa glasgowrangers jpg
maria mihalache (1) jpg
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
FC Barcelona Bayern Munchen (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net