Maxim se face "milionar" în Mexic

Ultima actualizare:

    Maxim a dezamăgit  în Germania şi  ar putea să plece  în Mexic
Maxim a dezamăgit în Germania şi ar putea să plece în Mexic

La numai 26 de ani, internaţionalul nostru e pus în faţa unei mari dileme: să-şi continue parcursul împiedicat din fotbalul european sau să traverseze Oceanul pentru a-şi relansa cariera.

A devenit limpede faptul că Alex Maxim nu mai are viitor la VfB Stuttgart, echipa germană de ligă secundă încercând în fiecare perioadă de transferuri să scape de fotbalistul român. Aşa se întâmplă şi acum, însă oferte interesante din campionatele tari ale Europei nu prea există, astfel că şvabii şi-au întins antenele şi pe alte continente. „Maxim este o opţiune pentru formaţia mexicană Club America”, a dezvăluit televiziunea americană de limbă spaniolă Univision. Dacă interesul mexicanilor este real, atunci Maxim ar putea ajunge la campioana la zi a Americii de Nord, Club America participând din această postură la ultima ediţie a Mondialului Cluburilor. În Mexic, „vulturii” sau „milionarii” (aşa cum sunt supranumiţi) sunt cea mai iubită echipă de club, având în palmares şi cele mai multe titluri de campioană. Deocamdată, Alex Maxim se află în Portugalia, în cantonament cu colegii săi de la Stuttgart, pregătind reluarea sezonului la finalul săptămânii viitoare.

Pe urmele lui Ilie Dumitrescu

Se întâmplă extrem de rar ca mexicanii de la Club America să caute jucători din Europa, iar precedentul a fost tot român, Ilie Dumitrescu în sezonul 1996-1997. Din păcate, acesta nu s-a adaptat deloc la fotbalul de peste Ocean, iar presa din Mexic îl consideră unul dintre cele mai nereuşite transferuri din istoria grupării Club America.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net