Maxim visează cum batem Franţa, dar nu mai e la lot

Ultima actualizare:

    Alexandru Maxim  a fost om de bază  al naţionalei în  preliminariile  pentru Euro 2016
Alexandru Maxim a fost om de bază al naţionalei în preliminariile pentru Euro 2016

Alex Maxim a discutat cu cei de la „Eu sunt 12” despre echipa naţională, partida de debut de la turneul final din vară sau omul care i-a „furat” tricoul cu numărul 10 în selecţionata lui Iordănescu.

Fotbalistul de 26 de ani nu a avut o evoluţie apreciată în prima ligă germană şi „Tata Puiu” nu l-a convocat pentru amicalele cu Lituania şi Spania. „Dacă neconvocarea m-a supărat sau ambiţionat? Ambele!”, a spus sec Maxim, comentând şi faptul că stelistul Nicuşor Stanciu a devenit decarul echipei: „A demonstrat că e un caracter puternic şi că poate purta numărul 10. Copil nu mai este! Însă este un fotbalist de mare calitate!”.

Chestionat asupra tricoului pe care-l va prelua la turneul final, jucătorul lui Stuttgart  s-a ferit să ofere un răspuns clar: “Emblema de pe piept este mai importantă decât numărul de pe spate”. Totuşi, Maxim visează la meciul României cu Franţa, joc ce va deschide Campionatul European: “E minutul 80 şi se face 1-0, gol Săpunaru”. Mijlocaşul lui Stuttgart a anunţat că va lupta să-i schimbe părerea lui Anghel Iordănescu, selecţionerul explicând în termeni duri neconvocarea lui.

„El a fost un obişnuit al lotului. Consider că are un potenţial imens, dar sunt supărat pentru că-şi doreşte sau se mulţumeşte cu foarte puţin. A îmbrăcat statutul de rezervă la echipa de club şi crede că, dacă joacă sau nu, va fi convocat la naţională. Trebuie să facă tot ce-i stă în putinţă să joace la club, altfel este în mare pericol să piardă Euro”, a spus “Generalul”.

Alex despre.... 

...echipa favorită la jocul FIFA: spaniolii de la Real Madrid

...serialele pe care le vizionează: Blacklist, Californication, House of Cards

…numele unui film despre el: Greu de ucis

…mâncarea preferată: sarmalele făcute de mama sa şi pufuleţi. Ca băutură ar alege: vinul, în dauna palincii sau a berii.

…melodia sa de suflet:  Mândră floare trandafir

…cel mai puternic adversar:  Hummels

…ce i-ar spune lui Iordănescu: “Am ajuns unde sunt făcând multe sacrificii şi muncind foarte mult şi aşa va fi în continuare!”

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net