Meme Stoica s-a făcut DJ!

Ultima actualizare:

    Meme Stoica
Meme Stoica

Oficialul stelist a în­ceput o campanie pe o reţea de socializare prin care fanii echipei sunt invitaţi să găsească melodii sugestive pentru Tănase şi compania, inclusiv pentru momentul celebrării unui gol.

Meme s-a săturat de "lălăială pe care intră jucătorii pe teren" şi s-a transformat în DJ. Le-a transmis suporterilor că aşteaptă idei şi deja se strâng piese în "playlist".

Dacă sistemul va da roade, Mihai Stoica vrea să se "extindă", iar "Trup şi suflet pentru culori", cântat de Mircea Vintilă, va fi istorie.

"Aştept propunerile voastre pentru piese care să acompanieze la staţie intrarea echipelor şi altele care să urmeze la goluri (goal tunes).

Chiar mă gândesc că am putea alege câte o piesă pentru fiecare jucător în parte, pentru prezentare şi - unde e cazul - gol marcat.

Le propun şi jucătorilor...pentru străini piese de-ale lor, pentru români ceva ce-i reprezintă...oare merge aşa ceva?", e mesajul conducătorului din Ghencea.

Propunerile postate până acum sunt extrem de diverse şi dacă unii cred că Mozart s-ar potrivi, alţii vin cu BUG Mafia (Cât poţi tu de tare) sau special pentru brazilianul Rocha, hitul "Ai si eu ti pego".

Piese rock, melodii preluate de la echipe de hochei sau de la fanii grecilor de Panathinaikos sunt de asemenea printre propunerile pentru stelişti.

Ajută-l şi tu pe Meme!

Cititorii "Click!" pot participa şi ei la campania pornită de managerul general al Stelei.

Astfel, ideile voastre pot fi postate la rubrica de comentarii ale articolului şi cele mai interesante pot ajunge pe lista lui Meme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net