Messi se «încălzeşte» pentru Dinamo

image
Messi

Prezenţa lui Messi pe Arena Naţională la 11 august este încă pusă sub semnul îndoielii, amicalul cu Dinamo nefiind anunţat oficial de gruparea catalană.

După o minivacanţă activă în care a jucat câteva meciuri în scopuri caritabile, cel mai valoros fotbalist al lumii a trecut la un program de relaxare totală. Prezent la Miami împreună cu familia şi cu prietena sa, Antonella Roccuzzo, Leo Messi a fost surprins bucurându-se de soare şi de apă în piscina hotelului de lux în care e cazat.

La o zi după ce a sărbătorit împlinirea a 25 de ani, Messi n-a putut sta departe de minge. Astfel, la intervale scurte de timp, argentinianul s-a delectat cu câteva jonglerii, inclusiv cu mâinile.

Probabil Messi vrea să-şi menţină abilităţile tehnice în vederea întâlnirii cu Dinamo, amicalul verii în România. Totuşi, există şanse ca Barça şi Messi să nu mai vină pe Arena Naţională la 11 august.

„În mare parte ne-am stabilit programul de pregătire. Mai rămân două date, 8 şi 11 august, la care vom juca împotriva unor adversari încă necunoscuţi", a declarat ieri Toni Freixa, un oficial al Barçei.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
Ion Hristescu png
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
loto
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg