Mihaela Borcea: «N-am vorbit cu Cristi de când a ieşit din spital»

image
Mihaela şi Cristi Borcea au descoperit anul trecut că au fost intoxicaţi cu mercur, aluminiu şi plumb

Familia Borcea n-a scăpat de problemele medicale. Cristi a plecat pe picioarele lui din spital, luni, după ce a suferit o operaţie pe cord, iar acum Mihaela, fosta soţie, s-a dus la o clinică din Austria, pentru a se trata de intoxicaţia cu metale grele.

Una caldă, una rece pentru cei trei copii ai familiei Borcea. După ce au răsuflat uşuraţi că tatăl lor, Cristi, a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală suferită pe cord şi a fost externat, ieri, mama lor, Mihaela, a plecat la Viena pentru a continua tratamentul prescris pentru intoxicaţia cu mercur, aluminiu şi plumb.

„Am plecat câteva zile la clinica la care m-am tratat şi până acum. Periodic trebuie să fac controale", ne-a mărturisit fosta soţie a acţionarului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Mihaela a povestit în urmă cu ceva timp cum a afectat-o intoxicaţia cu metale grele: "Mi se făcea rău inexplicabil în fiecare zi, aveam dureri de cap, ameţeli, iar în regiunea inimii simţeam înţepături. Mercurul mi-a otrăvit sângele, mi-a atacat rinichii, pancreasul şi glandele suprarenale".

Ocupată să-şi rezolve problemele de sănătate, Mihaela Borcea nu a mai apucat să discute cu fostul soţ: "Am văzut că medicii i-au recomandat lui Cristi să fie cât mai liniştit şi i-au interzis să folosească prea mult telefonul mobil. Nu am vorbit cu el de când s-a externat. Încerc să-l protejez şi eu, pe cât posibil".

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Kate Middleton
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
Adrian Nastase FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg