Mihai Stoica a găsit vinovaţii pentru eşecul Stelei cu Twente!

CLIIMA20111206 0069 1 jpeg
Mihai Stoica a revenit în Ghencea

Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, i-a găsit principali vinovaţi pentru eşecul roş-albaştrilor cu Twente, 0-1, pe antrenorul secund Eduard Iordănescu şi directorul sportiv Narcis Răducan.

“Dacă Narcis Răducan şi Edi Iordănescu ar fi văzut-o pe Twente cum trebuie, atunci părerea mea este că Steaua nu trebuia să joace cu Nikolici în atac, în faţa unor astfel de fundaşi, care pasau foarte mult. În plus, mă aşteptam ca Brandan şi Tănase să facă legea în faţa unui Cornelisse care nu a rupt gura târgului pe niciunde pe unde a trecut. Brandan a părut afectat de ratarea transferului. Nimic nu este jucat, defensiva lui Twente este vulnerabilă”, a declarat Meme Stoica la Digi Sport.

Bălan trebuia să fie pe lista UEFA. Dănănae nu avea cum să fie titular, pentru că el nu a jucat niciun meci în ultimul an. Asta a fost greşeala lui Ilie Stan, pe care a remediat-o la pauză. Problema Tătăruşanu nu există. Era normal ca el să iasă din poartă la o fază în care mingea era departe. Nu poţi să dai în halul ăsta într-un portar. Rică Răducanu a comis gafe mult mai grave în viaţa lui, iar pe vremea aia nici nu se dădeau scăriţe în fotbal”, a mai spus Meme.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alina McDonald jpg
simona halep birmingham iarba jpg
emma raducanu cluj jpeg
olaroiu cosmin epa efe h 53479090 1 jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg