Milan – Inter, dilema pariorilor


    Derby della Madonnina e primul mare şoc al Italiei de după Crăciun, meciul din Cupă aducând mereu spectacol şi baniFoto Click!
Derby della Madonnina e primul mare şoc al Italiei de după Crăciun, meciul din Cupă aducând mereu spectacol şi baniFoto Click!

Fotbalul italian este unul dintre puţinele din vestul Europei care nu face pauză în preajma sărbătorilor de iarnă. Alături de englezi şi de belgieni, peninsularii oferă pariorilor de meserie o bună gură de oxigen în această perioadă mai săracă în evenimente.


    Rubrică sponsorizată de SuperbetFoto Click!
Rubrică sponsorizată de SuperbetFoto Click!

Iar azi ni s-a pregătit un adevărat şoc, care va fi întors pe toate feţele de jucători. Milan şi Inter se întâlnesc în sferturile Cupei Italei şi partida se va juca pe un adevărat butoi cu pulbere. Ambele echipe vin după două înfrângeri în campionat şi e momentul potrivit să se împace cu fanii. Mai datori sunt oamenii lui Gattuso, care sunt căzuţi pe locul 11 în şi nu mai pot spera la nimic de la Serie A. Le rămâne doar acest trofeu pe care nici Inter nu-l poate abandona uşor, mai ales că a căzut la cinci puncte în spatele liderului Napoli şi titlul le-a fugit iar din raza ochilor. Cu un istoric în Cupă care denotă echilibr în meciurile directe, 7 victorii Inter, 7 remize, 9 victorii Milan, nu ne putem aştepta azi decât la acelaşi scenariu. Câteva alegeri ies însă în evidenţă şi pot aduce profituri grase pariorilor. PsFX pentru o cotă de 1,86, adică egal la pauză sau la final, pare pomană, la fel ca şi GG (ambele marchează), premiat de Superbet cu 1,65. 1r1+&2r1+, adică minimum un gol marcat în fiecare repriză, poate fi de asemenea un prognostic inspirat la o cotă de 1,63. 3+, aducă minimum trei goluri în meci, aşa cum s-a întâmplat în ultimele patru partide directe, are o cotă de 1,83.

*Cotele mai pot creşte până la startul jocului. Pentru a profita de pariuri unice pe piaţă la cote mărite intră pe superbet.ro la secţiunea Pariuri Speciale care se afişează în ziua meciului!

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub adriana iliescu și eliza png
horoscop bani jpg
Nella Pignatelli webp
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg