Mircea Rednic, dat afară de Gică Hagi cu o oră înainte de ziua lui

Ultima actualizare:

    Mircea RednicFOTO: Sportpictures.eu
Mircea RednicFOTO: Sportpictures.eu

Înfrângerea suferită acasă, cu ultima clasată, Poli Iași, i-a fost ”fatală” antrenorului Mircea Rednic, care a fost demis de patronul echipei Viitorul, Gică Hagi. Demiterea a venit chiar cu o oră înainte de ziua de naștere a tehnicianului. El nu e la prima pățanie de acest gen.

FC Viitorul a anunţat, joi seară, că a pus capăt colaborării cu tehnicianul Mircea Rednic.

“Din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanţa a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic, căruia îi mulţumim pentru munca depusă pentru clubul nostru”, este anunţul de pe site-ul oficial al grupării constănţene, care și așa a suportat o lungă serie de rezultate nefavorabile până să se despartă de un tehnician aflat în criză acută de inspirație de aproape zece ani.

Anunțul demiterii a venit cu doar o oră înainte ca Mircea Rednic să împlinească vârsta de 59 de ani. Culmea e că el este învățat cu acest gen de demiteri de ziua lui, pentru că i s-a mai întâmplat de două ori în carieră.

Prima dată s-a petrecut acest lucru în 2001, când era antrenor la Rapid. El a fost demis atunci la 9 aprilie de George Copos, nu înainte ca patronul să-i ofere în cantonamentul de la baza Pro Rapid un imens buchet de flori pentru împlinirea vârstei de 39 de ani.

Apoi, tot într-o zi de 9 aprilie, dar în 2014, când împlinea 52 de ani, Rednic a fost dat afară de la Gent.

image
image
image
image
image
image
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
Minge fotbal (Getty Images) jpg
Dani Alves (EPA) jpg
generatia de aur nationala romaniei
Simona Halep (EPA) jpg
Echipa nationala de tenis de masa a Romaniei (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
csm constanta sepsi baschet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net