Mircea Rednic, dat afară de Gică Hagi cu o oră înainte de ziua lui

9 aprilie 2021
mircea rednic jpeg
Mircea RednicFOTO: Sportpictures.eu

├Änfr├óngerea suferit─â acas─â, cu ultima clasat─â, Poli Ia╚Öi, i-a fost ÔÇŁfatal─âÔÇŁ antrenorului Mircea Rednic, care a fost demis de patronul echipei Viitorul, Gic─â Hagi. Demiterea a venit chiar cu o or─â ├«nainte de ziua de na╚Ötere a tehnicianului. El nu e la prima p─â╚Ťanie de acest gen.

FC Viitorul a anunţat, joi seară, că a pus capăt colaborării cu tehnicianul Mircea Rednic.

ÔÇťDin cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constan┼úa a decis s─â ├«ntrerup─â colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic, c─âruia ├«i mul┼úumim pentru munca depus─â pentru clubul nostruÔÇŁ, este anun┼úul de pe site-ul oficial al grup─ârii const─ân┼úene, care ╚Öi a╚Öa a suportat o lung─â serie de rezultate nefavorabile p├ón─â s─â se despart─â de un tehnician aflat ├«n criz─â acut─â de inspira╚Ťie de aproape zece ani.

Anun╚Ťul demiterii a venit cu doar o or─â ├«nainte ca Mircea Rednic s─â ├«mplineasc─â v├órsta de 59 de ani. Culmea e c─â el este ├«nv─â╚Ťat cu acest gen de demiteri de ziua lui, pentru c─â i s-a mai ├«nt├ómplat de dou─â ori ├«n carier─â.

Prima dată s-a petrecut acest lucru în 2001, când era antrenor la Rapid. El a fost demis atunci la 9 aprilie de George Copos, nu înainte ca patronul să-i ofere în cantonamentul de la baza Pro Rapid un imens buchet de flori pentru împlinirea vârstei de 39 de ani.

Apoi, tot într-o zi de 9 aprilie, dar în 2014, când împlinea 52 de ani, Rednic a fost dat afară de la Gent.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg