Mircea Sandu: "Mai multe meciuri de la noi sunt analizate pentru blaturi cu casele de pariuri"


    Mircea Sandu
Mircea Sandu

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat că îşi va continua mandatul şi după finala Europa League şi a declarat că cei de la Interpol au început o ancheta, iar rezultatele vor fi anunţate în curând.

Mircea Sandu a făcut aceste declaraţii la "România de 10", emisiunea de la The Money Channel:

"Voi fi sigur preşedintele Federaţiei şi după finala Europa League, mai am doi ani de mandat. Avem nişte proiecte în derulare. Eu cred că pe problemele de administrare mă descurc, în rest nu prea am ieşit să comentez despre antrenori şi jucători.

Plătim două milioane şi jumătate pe an statului fără să avem vreun beneficiu. Noi vrem să ajutăm liga a doua, vrem să facem toate terenurile, cele 22 de la liga secundă.

Primul şi cel mai important proiect al nostru este cel al aplicării noii strategii a FRF. Un alt proiect este reformarea antrenorilor, un nou director la Şcoala de antrenori. Trebuie introdusă o clauză prin care antrenorii să nu mai poată fi înlocuiţi aşa des de patroni. FRF va face regulamentele privind pregătirea antrenorilor.

Trebuie un alt sistem de pregătire la nivel de juniori, un nou sistem competiţional la nivelul juniorilor de 16 şi 18 ani. Concentrăm totul pe 4 serii, cu Liga 1, Liga a doua şi centrele private.

Vom vedea, aplicăm modelul spaniol, e unul pe care trebuie să îl urmăm. Poate peste 10 ani va da roade.

Avem mai multe meciuri suspectate de blat cu casele de pariuri. Sunt oameni de la Interpol care se ocupă de analizarea acestora! O să şi vedeţi rezultate în scurt timp", a spus Sandu.

.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
vedete jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
cub Costin Craioveanu png
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg