Mircea Sandu renunță la 50.000 € anual

Ultima actualizare:

    Mircea Sandu  se gândeşte foarte  serios să intre în politicăFoto: Mediafax
Mircea Sandu se gândeşte foarte serios să intre în politicăFoto: Mediafax

Fostul conducător al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat că renunţă la funcţia de preşedinte de onoare al forului, el precizând că nu mai poate accepta ca numele să îi fie legat “de o echipă de impostori”. Prin această decizie, ”Naşul” va pierde şi venituri de 50.000 de euro anual.

“Am decis ca începând de astăzi să renunţ la funcţia de preşedinte de onoare al FRF, precum şi la toate facilităţile viagere care mi-au fost oferite. Nu mai pot accepta ca numele meu să fie legat de o echipă de impostori condusă de un tânăr format parcă la şcoala comsomolului sovietic şi de un reprezentant al fostei coperative. În această luptă s-a alăturat bineînţeles şi camarila noului preşedinte, formată din consilieri dubioşi care mai ieri umblau bezmetici pe străzi”, a precizat Sandu.

Conform pachetului stabilit în martie 2014, Mircea Sandu avea o rentă viageră în valoare de 75.000 de euro anual, drept de administrare a etajului 2 al unei clădiri a FRF, orice intervenţie chirurgicală sau recuperare medicală plătită de FRF. În plus, beneficia şi de o limuzină de la FRF şi benzina decontată indiferent de numărul de kilometri parcurşi, telefon, personal anjagat cu salarii în limita a 5.000 de lei lunar, deplasări la meciurile echipei naţionale cu decontarea cazării la hotel de cinci stele şi diurnă de 500 de euro pe zi. Ulterior a renunţat la 25.000, ajungându-se la renta în valoare de 50.000 de euro.

«Burleanu, dă-ţi demisia!»

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Mircea Sandu a continuat atacul către șeful FRF: ”Îi cer demisia lui Burleanu din funcţia de preşedinte. Sunt convins că impostorul nu o va face şi că se va bucura că a obţinut o nouă victorie împotriva fostului regim. De azi înainte, nimeni nu o să-i mai creadă minciunile pe care le spune la fel de uşor cum respiră. Luni o să plec în China. Îi anunţ pe impostori să nu pătrundă în biroul meu prin efracţie, că am bunuri de valoare acolo”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net