Mirel Rădoi, înaintea debutului ca selecționer la naționala României: ”Nu cred că voi dormi noaptea”

Ultima actualizare:

    Mirel RădoiFOTO: Sportpictures.eu
Mirel RădoiFOTO: Sportpictures.eu

Mirel Rădoi a susținut prima conferință de presă ca selecționer înaintea primelor meciuri pe care naționala le va disputa sub conducerea lui. El a mărturisit că de emoții nu va putea dormi noaptea.

Întrebat dacă va dormi în noaptea dinaintea debutului ca selecţioner, Mirel Rădoi a fost cinstit: "Nu, nu o făceam nici la tineret, nu am făcut-o nici când am fost la FCSB, aşa că nu cred că o voi face nici acum."

Înaintea debutului său la echipa naţională, programat la 4 septembrie, cu Irlanda de Nord, meci urmat la 7 septembrie în delasare, cu Austria, că îşi doreşte să vadă că elevii lui evoluează fără timorare şi cu personalitate. "În primul rând îmi doresc ca jucătorii să înţeleagă cât mai bine ceea ce noi ne dorim de la ei. Nu vreau să mai văd jucători timoraţi, vreau să văd jucători cu personalitate. În momentul în care arbitrul a fluierat startul partidei, vreau să văd jucători care chiar au plăcerea de a juca. Să nu uite că aici nu suntem pentru nicio echipă, aici suntem pentru trei culori, suntem pentru o naţie întreagă şi fiecare trebuie să înţeleagă că părticica lui va face fericiţi douăzeci şi ceva de milioane de români", a declarat Rădoi, duminică, într-o conferinţă de presă ținută online.

Mirel Rădoi: „Sunt un antrenor căruia în place să aibă controlul jocului”

Cunoscut ca un antrenor ofensiv, fostul fundaș al naționalei nu s-a dezmințit nici acum, convocând mulți jucători de atac. "Am încercat de-a lungul timpului să-mi arăt filozofia, atât la FCSB, cât şi la naţionala de tineret. Sunt un antrenor căruia îi place să aibă controlul jocului, nu neapărat din punct de vedere tactic, cât din punct de vedere ofensiv al impresiei. Îmi plac jucătorii de atac, îmi plac jucătorii care au creaţie, îmi place să stau cât mai mult în jumătatea de teren a adversarului şi cred că acesta este motivul pentru care am chemat atât de mulţi jucători cu creativitate. În plus de asta sunt foarte mulţi jucători tehnici, buni, români şi cred că ar fi fost o problemă destul de mare dacă nu am încerca să integrăm cât mai mulţi dintre ei în naţionala României şi cât mai mulţi dintre ei să facă parte din primul 11”, a mai spus Rădoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net