Miriuţă, 16 zile de “foc”!

Ultima actualizare:

    Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Antrenorul dinamovist află la 19 decembrie dacă mai rămâne în funcţie, iar pentru a-şi îndeplini obiectivul trebuie să învingă în cele trei etape rămase din acest an, primul test fiind azi cu Sepsi.

Vasile Miriuţă e obligat să câştige acum cu Sepsi, apoi cu Voluntari şi Poli Timişoara. Cu trupa din Sfântu Gheorghe pare a avea o misiune uşoară fiindcă pe omul de pe banca rivalilor, Eugen Neagoe, l-a învins mereu.

“Dacă şefii vor dori să rămân, rămân, dacă nu, voi pleca. Eu nu voi sta cu forţa niciodată. Îmi fac munca de dimineaţa până seara cum ştiu eu mai bine alături de staf. Aici conducerea va trebui să-l ţină pe Miriuţă sau nu. Eu voi pleca cu capul sus, asta-i sigur, pentru că tot ce a depins de mine am făcut. Mă duc împăcat”, a spus Miriuţă. Apoi, a detaliat: “Îmi doresc enorm să continui la Dinamo, am venit cu sufletul aici, e clubul la care ţin foarte mult. Conducerea va hotărî pe 19 decembrie, atunci sută la sută se va lua o decizie, dar voi fi la Budapesta, în sânul familiei, şi aştept decizia. Nu-mi închid telefoanele că nu-i frumos. Nu ţin de scaun, dar atâta timp cât sunt aici îmi fac treaba nu sută la sută, o mie la sută, ăsta-i adevărul. Cine mă cunoaşte ştie foarte bine”. Pentru ca hotărârea oficialilor să fie favorabilă, tehnicianul trebuie să claseze echipa pe un loc de play-off, acum fiind la patru puncte distanţă, adică e nevoit ca Dinamo să se impună azi în faţa lui Sepsi şi apoi în partidele cu Voluntari şi Poli Timişoara. Cel puţin în jocul cu formaţia din Sfântu Gheorghe are un  avantaj: se va lupta cu Eugen Neagoe, antrenor pe care l-a bătut în toate cele trei întâlniri de până acum, când el era la CFR şi adversarul la Poli Iaşi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net