Mitică Dragomir: «Datoriile Rapidului nu se compară cu cele de la Real Madrid» Vezi cum se pot salva giuleştenii!

Ultima actualizare:

"Este o implementare în toată Europa, doar că unii au luat partea sensibilă a licenţierii, alţii au luat tot, au luat dosarul de o duritate extraordinară. Cred că se poate trece la partea sensibilă a licenţierii dacă se doreşte din partea federaţiei. Aşa cum s-a putut la Liga a II-a să se anuleze licenţierea, pentru că altfel nu rămâneau nici şapte echipe, aşa se pot face compromisuri şi pentru Liga I.

Noi am luat dosarul acesta de licenţiere care este de o duritate extraordinară. Datoriile Rapidului şi Universitătii Cluj nu se compară cu datoriile celor de la Real Madrid sau Juventus. Numai că noi am vrut să fim mai catolici decât Papa. Din punct de vedere regulamentar federaţia are sută la sută dreptate pentru că această comisie de licenţiere nu este a FRF. Ea este autonomă, independenta şi ţine direct de UEFA. Noi trebuia atunci când am luat acest dosar de licenţiere şi l-am semnat să fim foarte atenţi.

Rapid şi U Cluj pot să scape dacă TAS-ul ia în consideraţie motivarea celor două cluburi. Sau dacă o instanţă civilă de la noi dă o hotărâre încălcând statutele şi regulamentele FRF. Aşa cum s-a făcut în cazul Universităţii Craiova. Îmi pare foarte rau de Rapid şi "U" Cluj. Nu mă doare în pălărie pentru ca acestea nu sunt echipe de fotbal, ci sunt stări de spirit. Dacă TAS dă un verdict împotriva comisiei de licenţiere atunci aceste echipe vor rămâne în Liga I", a spus Dragomir, potrivit Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net