Mititelu: "1000 la sută judecătorul e corupt! E o mârşăvie!"

image
Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a reacţionat după ce Tribunalul Bucureşti a anunţat că el a pierdut sigla cu leul, iar CS U Craiova a câştigat dreptul de folosinţă. El va face apel asupra deciziei.

"Da, este adevărat! Astăzi, o magistrată de la Tribunalul Bucureşti a dat o sentinţă prin care a anulat mărcile FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA şi FC UNIVERSITATEA CRAIOVA! Este incredibil! Deşi au trecut două ore de la aflarea soluţiei, nu pot să cred că s-a dat o asemenea sentinţă, care nu are nicio corespondenţă în lege!

1000% acest judecător a fost corupt, astfel nu se justifică o asemenea mârşăvie. Frustarea este uriaşă! Pentru mine se confirmă încă o dată că justiţia română este una selectivă şi nedreaptă.

Astăzi am pierdut pe nedrept o bătălie, URMEAZĂ, ÎNSĂ, DOUĂ CĂI DE ATAC, APEL ŞI RECURS, LA CURTEA DE APEL BUCUREŞTI ŞI INALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE ŞI, NU ÎN ULTIMUL RÂND, CEDO.

Vreau să cred că, totuşi, în România, nu toţi judecătorii pot fi corupţi de către Rotaru alături de grupul lui mafiot şi indiferent de consecinţe, mă voi bate până la ultima suflare! Ştiu că suporterii FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sunt extrem de afectaţi în acest moment, îi rog, însă, să aibă încredere că în final vom câştiga acest război", a scris Mititelu pe Facebook.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Captură video jpg
Garry Kasparov FOTO Mediafax
image
image
image
image
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Farul Constanta 3 jpg
Inter Barcelona, EPA jpg
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg