Moldovan e pornit pe moldovenii lui Lăcătuş: "Pe Giuleşti nu trebuie să mişte nimeni!"

Toată lumea e conştientă de importanţa acestei partide, iar antrenorul Viorel Moldovan încearcă să-i motiveze pe Pancu şi compania cum ştie el mai bine.

"Întâlnim o echipă bună, care şi-a camuflat excelent jocul până în momentul de faţă. Greu de descifrat, din punctul meu de vedere. Sper să vină cât mai mulţi suporteri la stadion, avem nevoie de aportul lor pentru a obţine o victorie. Nu ştiu dacă e cel mai important meci de până acum, pentru mine e ca oricare altul. Noi vom juca la fel. Am mai spus-o, pe Giuleşti nu trebuie să mişte nimeni în front. Vrem să câştigăm şi să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din această serie şi că merităm primul loc cu prisosinţă. Daniel Niculae este OK. Are unele probleme din punct de vedere fizic, pentru că una este să te antrenezi şi alta să joci, dar eu sunt convins că în scurt timp se va pune la punct şi va avea un cuvânt greu de spus în promovarea Rapidului în Liga I", a afirmat Moldovan.

Rapid - CSMS Iași se joacă sâmbătă, 15 martie, de la ora 16:15, în direct pe TVR 3, în cadrul etapei a 20-a din Seria 1 a Ligii a 2-a.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Ion Hristescu png
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Alertă Rosia Montana baraj Taul Mare
Ministrul german al Apărării Lambrecht a vizitat Odesa FOTO Profimedia
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg