Mormântul lui Ilie Balaci, vandalizat. Ce au furat hoţii


    Ilie Balaci a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai RomânieiFoto: Click!
Ilie Balaci a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai RomânieiFoto: Click!

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, a avut o surpriză neplacută chiar în ziua de Crăciun. Ea a descoperit că mormântul tatălui ei, din Craoiva, a fost vandalizat

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie, la numai 62 de ani. Fostul mare fotbalist a fost înmormântat la Craoiva, la cimitirul Sineasca, iar mii de oameni i-au adus un ultim omagiu. Fiica sa, Lorena, are grijă de mormântul tatălui ei şi a ţinut ca şi de sărbători să fie aranjat cum se cuvine. Aşa că a dus acolo un brăduţ artificial şi nişte globuri în Ajunul Crăciunului, care, surpriză însă, au dispărut imediat. Scandalizată de gestul hoţilor, Lorena a povestit întâmplarea pe pagina sa de Facebook.  

"Cum să cataloghezi un om care fură de pe un mormânt un brăduţ artificial de 20 de lei şi câteva globuri de 10 lei? Cum să fii tolerant cu un astfel de om...? Cum să înţelegi raţionamentul pentru care a făcut acest gest? Ok...furi mâncare, bani, bijuterii...sau mai ştiu eu ce...dar să furi un brăduţ de plastic cu câteva globuri??", este mesajul postat de Lorena Balaci pe Facebook.

Lorena Balaci a sperat până în ultima clipă într-un miracol

Ilie Balaci a murit la 21 octombrie în apartamentul pe care îl avea la Craiova. El se afla în oraş pentru derbiul dintre Universitatea Craiova și FCSB. I s-a făcut brusc rău, deşi familia nu ştia să aibă probleme medicale.

"Tata nu se plângea niciodată. Nu l-am auzit să ne spună că îl doare ceva. Din trei în trei luni el făcea diferite analize şi investigaţii. A suferit un infarct miocardic posterior şi asta a fost. Am crezut că medicii îl vor resuscita. Am sperat până în ultimul minut. Când finul meu mi-a spus că de 20 de minute medicii nu-i găsesc pulsul, mi-am dat seama că totul e pierdut. Mama a sperat şi ea că va fi stabilizat şi pus la aparate şi mai apoi transportat la Bucureşti cu un elicopter SMURD. Aparatul de zbor chiar era pregătit. Nu s-a mai putut face nimic. Am fost devastate. Nu mai ştiu cum am ajuns la Craiova în ziua aceea", a povestit Lorena pentru Click!

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png