Mureşan: «Dinamoviştii sunt bolnavi de scenarită»

Ultima actualizare:

    Oţelul – Dinamo 1:1
Oţelul – Dinamo 1:1

Dinamo - Oţelul s-a încheiat 1-1, dar "câinii" au jucat mai mult de o repriză cu un om mai puţin, ulterior Kovacs recunoscând că a greşit atunci când l-a eliminat pe Marius Niculae. Bucureştenii au răbufnit la adresa sa dar şi a şefului CCA, Ion Crăciunescu, susţinând că totul e comandat de CFR, echipă aflată în prezent pe primul loc.

"Noi nu am făcut nici un aranjament. Declaraţiile sunt făcute de oamenii care n-au fost în stare să câştige campionatul în ultimii ani şi sunt frustraţi din acest punct de vedere. Nu e vina noastră că nu sunt suficient de puternici să ne învingă. Sunt bolnavi de scenarită", a replicat preşedintele CFR, Iuliu Mureşan. Apoi, a continuat: "În locul domnului Badea mi-ar fi jenă să vorbesc având în vedere că a primit cadou un penalty, iar despre domnul Dinu nu are rost să vorbesc. Este un om bolnav şi n-aş vrea să-l jignesc".

Arbitrul Istvan Kovacs s-a apărat şi le-a răspuns ironic dinamoviştilor, care l-au acuzat că e "omul de casă" al CFR-ului. "Singurul lucru pe care aş putea să mi-l reproşez este eliminarea lui Marius Niculae, dar avertismentele lui Luchin şi Grigore au fost acordate corect.Am fost făcut hortist, nazist, se merge prea departe, Dacă ţineam cu CFR mai dădeam două penalty-uri pentru Dinamo? Cu ce sunt eu vinovat că mă cheamă Kovacs? Să-mi schimb numele? Să mă mut din ţară pentru că unii mă asociază cu CFR? Am toate drepturile ca şi orice alt cetăţean din România. Eu stau la Carei, la 170 de km de Cluj", a spus Kovacs.

Marius Niculae a fost eliminat în minutul 41 al meciului după un duel cu Sîrghi şi va primi două etape de suspendare. Totuşi, Comisia de Disciplină a LPF se va întruni azi şi ar putea decide ca "Săgeată" să stea pe tuşă doar o rundă. Atacantul dinamovist îi va însoţi pe oficialii dinamovişti în faţa comisiei, iar ca probă a nevinovăţiei va prezenta declaraţia arbitrului prin care acesta recunoaşte că l-a eliminat eronat.

Cornel Dinu despre Istvan

Dacă ne arbitra Paszkany era mai corect. Kovacs a venit cu lecţia învăţată, iar asistentul Şovre nici nu trebuia să fie delegat după ce a făcut la meciul Pandurii - Dinamo. A arbitrat hoţeşte.

simeon stalpnicul png

A fost jaf organizat, o brigadă de execuţie împotriva lui Dinamo! Mai rău decât pe vremea lui Ceauşescu! Dinamo a avut şansa lui Mary Stuart în Turnul de la Londra, adică să fie decapitată mai uşor.

Kovacs n-are nimic în comun cu arbitrajul. E o vânătoare complexă împotriva lui Dinamo, o spun cu toată vehemenţa. Sunt jocurile făcute, suntem blocaţi la titlu. Kovacs e un Horty al fotbalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net