Mutare surpriză la Viitorul: Mircea Rednic e noul antrenor

1 decembrie 2020
article img
Mircea RednicFOTO: Sportpictures.eu

Gică Hagi a făcut o mutare neașteptată: l-a numit antrenor la Viitorul în locul lui Ruben de la Barrera pe Mircea Rednic.

Mircea Rednic este noul antrenor al formaţiei FC Viitorul Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani şi 6 luni, a anuţat gruparea patronată de Gheorghe Hagi. Mutarea este cu atât mai surprinzătoare cu cât nimeni nu știe cum va putea colabora Rednic cu noul lui patron, fiind două săbii care greu vor încăpea în aceeași teacă. În plus, Rednic e recunoscut drept un tehnician care preferă să aducă la echipele la care lucrează câte 10-11 jucători străini.

În vârstă de 58 de ani, Mircea Rednic este unul dintre cei mai apreciaţi tehniciani români, cucerind din această postură două titluri naţionale, cu Dinamo în 2007 şi cu Rapid în 2003. Are, de asemenea, în palmares, o Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).

Rednic a antrenat ultima dată formaţia Poli Iaşi, de care s-a despărţit în vară.

FC Viitorul Constanţa a anunţat, luni, că a întrerupt, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

După 11 etape, FC Viitorul ocupă locul 7, cu 16 puncte, la un punct de UTA, de pe locul 6, de play-off.