Mutare surpriz─â la Viitorul: Mircea Rednic e noul antrenor

2 decembrie 2020
mircea rednic jpeg
Mircea RednicFOTO: Sportpictures.eu

Gică Hagi a făcut o mutare neașteptată: l-a numit antrenor la Viitorul în locul lui Ruben de la Barrera pe Mircea Rednic.

Mircea Rednic este noul antrenor al forma┼úiei FC Viitorul Constan┼úa, dup─â ce a semnat un contract valabil pentru urm─âtorii 2 ani ┼či 6 luni, a anu┼úat gruparea patronat─â de Gheorghe Hagi. Mutarea este cu at├ót mai surprinz─âtoare cu c├ót nimeni nu ╚Ötie cum va putea colabora Rednic cu noul lui patron, fiind dou─â s─âbii care greu vor ├«nc─âpea ├«n aceea╚Öi teac─â. ├Än plus, Rednic e recunoscut drept un tehnician care prefer─â s─â aduc─â la echipele la care lucreaz─â c├óte 10-11 juc─âtori str─âini.

├Än v├órst─â de 58 de ani, Mircea Rednic este unul dintre cei mai aprecia┼úi tehniciani rom├óni, cucerind din aceast─â postur─â dou─â titluri na┼úionale, cu Dinamo ├«n 2007 ┼či cu Rapid ├«n 2003. Are, de asemenea, ├«n palmares, o Cup─â a Rom├óniei cu Rapid (2002), o Supercup─â a Rom├óniei tot cu Rapid (2003) ┼či Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).

Rednic a antrenat ultima dat─â forma┼úia Poli Ia┼či, de care s-a desp─âr┼úit ├«n var─â.

FC Viitorul Constanţa a anunţat, luni, că a întrerupt, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

Dup─â 11 etape, FC Viitorul ocup─â locul 7, cu 16 puncte, la un punct de UTA, de pe locul 6, de play-off.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg