Mutu, aşteptat cu aplauze la Florenţa

"La stadion la acest meci ar urma să fie circa 20.000 de spectatori, toţi (cel puţin înainte de începerea jocului) gata să îl întâmpine cu urale şi aplauze pe marele ex Adrian Mutu, 69 de goluri în 143 de partide cu Fiorentina. Unii pregătesc şi bannere pentru a-l saluta cum merită, însă ceea ce este cert e că pentru «Il Fenomeno» va fi timp doar înaintea meciului: după fluierul de start al lui Guida în minţile suporterilor va fi loc doar pentru Fiorentina", notează jurnalul italian, citat de violanews.com.

La Repubblica scrie, tot conform violanews.com, că revenirea lui Mutu la Florenţa nu este una oarecare, deoarece Fiorentina este în criză şi românul ar putea aprofunda această situaţie a fostei sale echipe. Jurnalul notează că timp de cinci ani Mutu a fost simbolul Fiorentinei şi un lider recunoscut de toţi, menţionând şi "caracterul puţin rebel" al atacantului, dar şi faptul că în fotbal campionii fac diferenţa, iar românul este unul. "Adrian poate trimite Fiorentina în infern, duminică. Cesena nu inspiră teamă, el da. Cine îl cunoaşte ştie, îi trebuie puţin pentru a înscrie. Nu va fi uşor să fie marcat. Cesena are nevoie de puncte, Mutu de gol pentru a fi iertat de suporterii săi. La mijloc, Fiorentina. Şi un stadion care nu l-a uitat", adaugă sursa citată.

Meciul Fiorentina - Cesena, din etapa a XXVI-a a campionatului Italiei, va avea loc duminică, de la ora 16.00. Fiorentina ocupă locul 15 în clasamentul primei ligi italiene, în timp ce Cesena se află pe ultima poziţie, a 20-a.

Adrian Mutu este legitimat la Cesena din iunie 2011, după ce în perioada 2006-2011 a evoluat la Fiorentina.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
image png
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
plaje largite mamaia jpeg
alina ilan laufer jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mihai macovei jpg
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg
marian iancu jpeg
mircea rednic dinamo jpeg