Mutu: "Danemarca a jucat lungă şi p-a doua"


    Adrian Mutu a fost decarul naţionalei
Adrian Mutu a fost decarul naţionalei

Adi Mutu a comentat prestaţia "tricolorilor" în meciul cu Danemarca, 0-0. Directorul general al lui Dinamo crede că elevii lui Daum ar fi trebuit să se impună în faţa unei echipe modeste.

"Am făcut un meci sub aşteptări, cu ocazii puţine. Tactica noastră cu trei fundaşi nu a dat randamentul la care se aştepta selecţionerul, poate doar pe alocuri, în prima repriză, când Benzar, dar şi Latovlevici au reuşit în câteva rânduri să creeze superioritate pe flancuri, cea mai mare ocazie provenind din centrarea lui Benzar către Keşeru'', a scris Mutu pe Facebook.

Apoi, a continuat: "Consider că am făcut egal cu o echipă modestă, a cărei singură dispoziţie tehnico-tactică a fost, vorba lui naşu' (n.r. Hagi), <<lungă şi p-a doua>>. Păcat că noi nu am avut idei şi nu am reuşit să profităm. Ar fi fost nemaipomenit să câştigăm şi să ne relansăm în lupta pentru calificare. Oricum, trebuie să luptăm până la capăt. Hai România!".

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub andreea esca png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg