Mutu, noul manager al lui Dinamo: "Nu ne permitem să ne batem cu Steaua"

Ultima actualizare:

    Adi Mutu, noul manager general al lui Dinamofoto: fcdinamo.ro
Adi Mutu, noul manager general al lui Dinamofoto: fcdinamo.ro

Adi Mutu a fost prezentat oficial ca noul manager general al lui Dinamo. El a explicat ce atribuţii va avea şi a anunţat că echipa sa nu poate deocamdată rivaliza financiar cu Steaua.

"Transferurile le voi stabili cu Ioan Andone, care îmi va spune de ce are nevoie sau de ce anume nu mai are nevoie. Eu voi încerca să-i fac pe plac, să aducem cât mai mulţi jucători la bugetul pe care îl avem în momentul ăsta şi la ce ne spune domnul Negoiţă să facem. Din afară eu credeam că se poate face mult mai mult, dar de aici din interior mi-am dat seama că deja s-au făcut foarte multe şi nu putem să ne batem cu banii domnului Becali, cu transferurile pe care le face. Nu ne permitem, dar ne bazăm pe o organizare foarte bună, pe talentele care vin de la centrele de copii şi juniori, pe experienţa antrenorului şi sperăm ca la sfârşitul sezonului să putem să jucăm în Europa", a declarat Mutu.

"Dinamo are şanse la titlu, dar real şi la ce ne gândim noi este să lăsăm în spate această luptă cu Steaua, să ne vedem de treaba noastră pentru că Steaua în momentul acesta este la alt nivel faţă de Dinamo. Dinamo trebuie să muncească foarte mult, să lase capul în pământ, să facă un pas în spate şi să-şi dea seama că nu este la acelaşi nivel cu Steaua. Pentru a fi trebuie să muncim, să demonstrăm pe teren, trebuie să demonstreze băieţii, să demonstreze nea Ando. Eu ştiu că presiunea cea mai mare e pe ei. Ne dorim Europa League, ne dorim cupele europene şi să fim pe podium. Trebuie să ne asigurăm că la finalul sezonului vom juca în cupele europene", a mai spus el.

"Suporterilor nu le cer răbdare, pentru că au avut destulă, le cer înţelegere pentru că au fost tot timpul lângă noi. Atât se poate în momentul acesta. E inutil să vin aici şi să spun că vom juca şi vom face transferuri de 20 de milioane de euro, pentru că acest lucru nu o să se întâmple. Sunt aici să spun ceea ce real putem face. În momentul actual suntem la nivelul acesta, nu putem să îi cerem domnului Negoiţă să îşi aducă toţi banii de acasă, trebuie să ştim să gestionăm Dinamo aşa cum putem în momentul acesta. Eu cred că mai mult decât să le asigurăm băieţilor stabilitate financiară şi toate condiţiile de antrenament nu putem să facem. Încercăm să aducem investitori, încercăm să aducem sponsori pentru a face saltul de calitate şi pentru a putea revitaliza fotbalul românesc printr-un derbi între noi şi Steaua şi la nivel financiar", a adăugat Mutu.

El a spus că nu s-ar fi opus transferului atacantului Harlem Gnohere la Steaua: "Referitor la Gnohere, pentru noi e foarte important ceea ce îşi doreşte el. E un jucător pe care noi îl apreciem, a prins o formă bună la începutul sezonului, dar a fost distrat de mai multe lucruri, şi de acel transfer la Steaua. Trebuie să-şi dea seama că în acest moment este la Dinamo, că Dinamo are încredere în el şi ne dorim să revină la forma iniţială să înceapă să dea din nou goluri, să ajute echipa. Ceea ce se va întâmpla în perioada de transferuri depinde de dorinţa lui, de forma lui şi vom lua o decizie în funcţie de aceste lucruri. Voi avea o discuţie cu el în ceea ce priveşte viitorul lui, dar depinde foarte mult de el".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net