Mutu s-a întors în Liga I: la ASA va da de “fratele” N’Doye

Ultima actualizare:

    Adi Mutufoto: Click
Adi Mutufoto: Click

Adi Mutu va face un cuplu redutabil la Târgu Mureş cu Ousmane N’Doye. Pasiunea lor comună sunt petrecerile până în zori, totul fiind asezonat cu femei şi băutură.

Adrian Mutu face tot ce-i stă în putinţă pentru a prinde un loc în lotul lui Anghel Iordănescu pentru Campionatul European. A semnat cu ASA, dar pentru a ajunge la EURO trebuie să muncească şi să lase deoparte stilul de viaţă adoptat până acum. Un prim pas spre schimbare a fost că a acceptat ca salariul să-l încaseze la vară, atunci când echipa va lua banii din drepturile tv. Totuşi, Mutu va fi nevoit să-l evite pe N'Doye, un jucător recunoscut că pierde nopţile prin cluburi. Rămâne de văzut dacă atacantul va fi sau nu influenţat, mai ales că are un trecut bogat în scandaluri de tot felul, de la droguri şi până la bătăi cu ospătari.

Alte escapade marca Adi Mutu:Septembrie 2004. După un an la Chelsea e depistat pozitiv la un control antidodrog. S-a drogat cu cocaină şi englezii i-au reziliat contractul. E suspendat şapte luni.

Septembrie 2006. Era la lot, cantonat la Constanţa, acolo unde “tricolorii” pregăteau meciul cu Bulgaria, din preliminariile Euro 2008. Într-un restaurant de pe litorala bătut un ospătar, după care l-a obligat pe respectivul, cu ajutorul unor interlopi, să se prezinte în camera sa. Acolo, ospătarul a fost bătut din nou, de data aceasta cu o rangă învelită în prosop.

Octombrie 2009. România se pregătea pentru un meci cu Serbia, la Belgrad. Înainte, în cantonamentul de la Mogoşoaia, Mutu şi Adi Cristea au fugit de la baza de pregătire şi au petrecut prin localuri, alături de femei şi băutură, până la trei dimineaţa.

Ajuns la Belgrad, după meci, el a plecat alături de un interlop într-un club unde au petrecut până dimineaţa. Răzvan Lucescu nu l-a mai chemat apoi la lot.

 Ianuarie 2010. Un control antidoping a descoperit că Mutu consumase sibutramină, o substanţă interzisă, folosită de cei care vor să slăbească. A fost iar suspendat şase luni.

Octombrie 2010. Era la Fiorentina şi a bătut un chelner albanez, într-un restaurant din Florenţa. Ospătarul s-a ales cu nasul rupt şi a avut nevoie de câteva zile de spitalizare. Mutu a fost amendat de oficialii clubului cu 17.000 de euro şi a riscat şi trei ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net