Mutu s-a întors în Liga I: la ASA va da de “fratele” N’Doye

Ultima actualizare:

    Adi Mutufoto: Click
Adi Mutufoto: Click

Adi Mutu va face un cuplu redutabil la Târgu Mureş cu Ousmane N’Doye. Pasiunea lor comună sunt petrecerile până în zori, totul fiind asezonat cu femei şi băutură.

Adrian Mutu face tot ce-i stă în putinţă pentru a prinde un loc în lotul lui Anghel Iordănescu pentru Campionatul European. A semnat cu ASA, dar pentru a ajunge la EURO trebuie să muncească şi să lase deoparte stilul de viaţă adoptat până acum. Un prim pas spre schimbare a fost că a acceptat ca salariul să-l încaseze la vară, atunci când echipa va lua banii din drepturile tv. Totuşi, Mutu va fi nevoit să-l evite pe N'Doye, un jucător recunoscut că pierde nopţile prin cluburi. Rămâne de văzut dacă atacantul va fi sau nu influenţat, mai ales că are un trecut bogat în scandaluri de tot felul, de la droguri şi până la bătăi cu ospătari.

Alte escapade marca Adi Mutu:Septembrie 2004. După un an la Chelsea e depistat pozitiv la un control antidodrog. S-a drogat cu cocaină şi englezii i-au reziliat contractul. E suspendat şapte luni.

Septembrie 2006. Era la lot, cantonat la Constanţa, acolo unde “tricolorii” pregăteau meciul cu Bulgaria, din preliminariile Euro 2008. Într-un restaurant de pe litorala bătut un ospătar, după care l-a obligat pe respectivul, cu ajutorul unor interlopi, să se prezinte în camera sa. Acolo, ospătarul a fost bătut din nou, de data aceasta cu o rangă învelită în prosop.

Octombrie 2009. România se pregătea pentru un meci cu Serbia, la Belgrad. Înainte, în cantonamentul de la Mogoşoaia, Mutu şi Adi Cristea au fugit de la baza de pregătire şi au petrecut prin localuri, alături de femei şi băutură, până la trei dimineaţa.

Ajuns la Belgrad, după meci, el a plecat alături de un interlop într-un club unde au petrecut până dimineaţa. Răzvan Lucescu nu l-a mai chemat apoi la lot.

 Ianuarie 2010. Un control antidoping a descoperit că Mutu consumase sibutramină, o substanţă interzisă, folosită de cei care vor să slăbească. A fost iar suspendat şase luni.

Octombrie 2010. Era la Fiorentina şi a bătut un chelner albanez, într-un restaurant din Florenţa. Ospătarul s-a ales cu nasul rupt şi a avut nevoie de câteva zile de spitalizare. Mutu a fost amendat de oficialii clubului cu 17.000 de euro şi a riscat şi trei ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Kai Flathmann, sustinator al nationalei din Germania, lovit cu mingea de un jucator (Instagram) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Nationala Romaniei (Sportpictures) jpg
image jpeg
iubite fotbalisti romani jpg
Nationala Romaniei, asteptat de fani la baza de la Warzburg, din Germania, la EURO 2024 jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Razvan Marin la nationala Romaniei (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net