Nae Manea: «Păi, domn'e, Tamaş nici nu ştie să bea, cum să fie beţiv?»

Ultima actualizare:

    Gabriel Tamaş
Gabriel Tamaş

Nae Manea, oficialul Coronei, a fost prezent la incidentul dintre Tamaş şi Pancu, dar susţine că fotbaliştii nu s-au bătut.

"Cum să se bată, terminaţi cu prostiile. Am fost acolo şi ştiu. Nu l-a bătut domne Tamaş pe Pancu. Eram de faţă şi doar i-a arătat cum se sare la cap în Anglia, asta nu e bătaie. Ăştia doi se înţeleg foarte bine, sunt prieteni, se gratulează, se pupă, se mângâie pe picioare, nu se ceartă", a explicat Manea.

"Păi, domne, Tamaş nici nu ştie să bea, cum să fie beţiv? Beţiv este unul care bea zi de zi, nu unul care merge, se distrează şi el puţin, bea un pahar-două şi se îmbată. Tamaş nu e beţiv, e doar puţin mai libertin, aşa, îi place să se distreze. Eu am mare încredere în el. Mai poate juca fără probleme câţiva ani buni. Păi s-a dus la Cluj şi a dat nişte teste de i-a spart pe toţi", a mai spus acesta.

Presa a scris că cei doi s-au bătut într-un local bucureştean, martorii susţin că ambii erau sub influenţa băuturilor alcoolice, iar Pancu a ajuns la spital şi a avut nevoie de intervenţia medicilor după ce Tamaş l-a lovit cu pumnul în nas şi în ochi.

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg