Năstase s-a băgat ca musca în lapte. Îl ceartă pe Ivan că nu vrea la Steaua

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase, un om care la 69 de ani nu reuşeşte să se ferească de penibil. Din păcate, acestuia pare să-i placă prea mult circulfoto: Facebook
Ilie Năstase, un om care la 69 de ani nu reuşeşte să se ferească de penibil. Din păcate, acestuia pare să-i placă prea mult circulfoto: Facebook

Ilie Năstse trebuie judecat în primul rând prin performanţele sale sportive, fostul tenismen fiind unul dintre motivele pentru care un român poate fi mândru că e român.

La maturitate, ca să nu spunem la bătrâneţe, Năstase a luat însă o serie de decizii ciudate, s-a asociat cu o serie de persoane mai mult decât dubioase, vezi alegerile sale politice, şi mai nou s-a erijat într-un guru atotştiutor. În loc să rămână o statuie la care să se închine lumea, acesta s-a dat însă jos de pe soclul său şi a căzut direct cu picioarele în noroi. Din păcate, în loc să se scârbească şi să se urce la loc, lui Năstase i-a blăcut înămolelea şi pare să se simtă în ea ca peştele în apă. Trecând peste asocierea cu Gabi Oprea, un om necondamnat încă, dar de care măcar bunul simţ şi teama de ridicol ar trebui să te ţină la distanţă în această perioadă delicată pentru "Generalul cu antemergător", Năstase a devenit mai nou avocatul lui Gigi Becali. Şi nu unul oarecare, ci cu verbe de stadion de fotbal, nu de tenisul cu guler alb în care a făcut tot timpul pe rebelul. (Acum ne dăm seama că poate la mijloc nu era doar rebeliune, ci şi lipsă de educaţie).

Acesta l-a certat pe puştiul Andrei Ivan pentru că şi-a permis tupeul să refuze Steaua, şi naţionala lui Iordănescu că şi-a permis să strice cantonamentul campioanei prin acţiunea ei neinspirată. „Dacă aș fi Gigi, eu nu l-aș lua pe Ivan. Pentru că, dacă vii la Steaua, trebuie să fii cu sufletul la Steaua. Pentru 2 milioane de euro, la ce bani sunt în România, e prea mult. Copilașul ăsta să-și bage mințile în cap. O să piardă acolo unde se duce, că nu o să joace. Are 19 ani. La Steaua avea șansa să joace.

E o tâmpenie. Mare, mare tâmpenie. Noi băgăm acolo, am văzut lotul, jucători de care am auzit și nu prea am auzit. Domnul Iordănescu cunoaște jucătorii Stelei și știe care au șanse să joace la Campionatul European. Hai să fim serioși! Facem scandal din nimic. Nici n-a început Campionatul European și noi ne certăm între noi. Ar trebui să fie liniște înainte de Euro, să intrăm în rândul federațiilor normale la cap. Ce meciuri sunt alea? Cu Zimbru și cu alea? Asta e bășcălie, domnule. Eu știu că cei de la Steaua se antrenează serios. Nu se antrenează la rugby, ci la fotbal. Dacă mă uit la echipele cu care joacă Steaua, sunt de trei ori mai bune decât cele cu care joacă naționala”, a declarat Ilie Năstase, mândru că i s-a mai pus un microfon în faţă.

Toţi cei care l-au iubit pe tenismenul Năstase trebuie să ierte şi să coboare aşteptările în ceea ce-l priveşte pe acest om care, din păcate, a îmbătrânit urât. Până la urmă, ce pretenţii să ai de la cineva care la 69 de ani plăteşte silicoane şi se mândreşte cu nişte tinichele pe umeri care nu valorează nimic?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net