Naţionala superstiţioasă!

simeon stalpnicul png

Se ┼čtie c─â fotbali┼čtii sunt printre cei mai supersti┼úio┼či oameni, iar elevii lui Victor Pi┼úurc─â se ├«ncadreaz─â ├«n aceast─â categorie. Tocmai pentru a sc─âpa de ghinionul pe care prima reprezentativ─â l-a avut ├«n ultimii ani, staff-ul ÔÇ×tricolorilor" a decis, av├ónd ┼či aprobarea sponsorului tehnic, s─â revin─â la echipamentul de joc galben, cel considerat ÔÇ×norocos".

Au renun┼úat la ro┼ču! Aceasta a fost una dintre cele mai importante m─âsuri luate de federali la ├«nceputul anului. Oficialii de la Casa Fotbalului au luat leg─âtura cu sponsorul tehnic al echipei, Adidas, ┼či, de comun acord, au schimbat culoarea echipamentului de joc principal, care era ro┼ču.

Culoarea ro┼čie fusese aleas─â ├«n colaborare cu fostul sponsor al FRF, Ursus, care dorise s─â schimbe galbenul asociat cu imaginea sponsorului de dinainte, Bergenbier.

Cum acum s-a ├«ncheiat ┼či contractul cu Ursus, n-am mai fost practic nici o piedic─â s─â se revin─â la culoarea galben─â, mai ales c─â aceasta era dorin┼úa juc─âtorilor, una care nu se bazeaz─â pe considerente estetice, ci pe supersti┼úii!

simeon stalpnicul png

Elevii lui Pi┼úi sunt convin┼či c─â tricourile galbene au purtat noroc de-a lungul timpului, ├«n ele ob┼úin├óndu-se cele mai mari rezultate ale na┼úionalei, a┼ča c─â au decis s─â ├«ncerce s─â rup─â ghinionul necalific─ârilor la ultimele turnee finale.

Aversiunea tricolorilor pentru tricourile de culoare ro┼čie a pornit de la Mondialul din 1994. Atunci, la turneul din SUA, care a consemnat cea mai mare performan┼ú─â a Rom├óniei din istorie, elevii lui Iord─ânescu au fost elimina┼úi ├«n sferturile de final─â, dup─â loviturile de departajare.

Vinovat pentru ├«nfr├óngerea cu Suedia a fost g─âsit ┼či echipamentul ro┼ču, purtat pentru prima oar─â la turneu, p├ón─â atunci tricolorii evolu├ónd ├«n galben.

Evoluţia tricourilor naţionalei României

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
mychelle johnson jpg
mihai leu
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg