Nea Puiu, n-are balta peşte!


    După ultimul amical, selecţionerul Anghel Iordănescu şi-a dat seama că resursele de fotbaliş ti din campionatul intern sunt limitateFotomontaj: Click!
După ultimul amical, selecţionerul Anghel Iordănescu şi-a dat seama că resursele de fotbaliş ti din campionatul intern sunt limitateFotomontaj: Click!

Naţionala României a început meciul de verificare cu georgienii de la Sioni Bolnisi (1-0) fără nici un jucător din străinătate şi fără nici un stelist pe teren. Ca urmare, “tricolorii” au jucat de la egal la egal împotriva unei echipe de amatori, lucru care l-a îngrijorat pe “Tata Puiu”.

Turneul amical din Turcia la care Anghel Iordănescu a ţinut atât de mult s-a transformat deja într-un fiasco, în ciuda faptului că mai e un meci de disputat, sâmbătă cu Moldova. Astfel, după un 0-0 fără sare şi piper cu Bulgaria, jucătorii din Liga I convocaţi pentru această acţiune ar fi trebuit să se dezlănţuie împotriva unei formaţii care se bate la retrogradare în prima ligă georgiană (locul 14 din 16). Sioni Bolnisi s-a dovedit însă o nucă destul de tare pentru naţionala inventată de Iordănescu.

Nici un stranier în «primul 11»

Lipsit de tranieri, “Generalul” a băgat pe teren un prim 11 din care au lipsit cu desăvârşire steliştii, iar imaginea a fost una dezastruoasă. Contra unui adversar care pierduse cu câteva zile înainte cu 7-0 un amical cu o divizioanră secundă din Georgia, România a avut o primă repriză de coşmar. Hora şi Vătăjelu au bifat două încercări timide de a marca, iar restul “tricolorilor” au dormit în ghete. Pe margine, Anghel Iordănescu şi-a dat seama Liga I nu-i oferă multe soluţii în vederea meciurilor oficiale care urmează.

“Prima repriză nu m-a mulţumit. Nu cred că aş avea ceva de punctat, în afara faptului că am avut în teren 10 debutanţi. Dacă nu mă înşel, doar Bălgrădean are o convocare. Din păcate, tinerii pe care i-am forţat să vină la echipa naţională nu mi-au dat senzaţia că pot aspira la tricoul naţionalei”, a declarat “Tata Puiu”, vizibil iritat de prestaţia palidă a României.

Keşeru şi Rusescu, salvatori

simeon stalpnicul png

În partea secundă a meciului cu Sioni Bolnisi, românii au reuşit totuşi să evite un rezultat ruşinos. Acest lucru s-a întâmplat însă datorită faptului că Iordănescu a apelat începând cu minutul 60 la piesele grele, în frunte cu steliştii Rusescu şi Keşeru. Atacanţii roş-albaştrilor şi-au dovedit imediat valoarea, inclusiv golul victoriei marcat de Dumitraş (un alt fost stelist!) venind după o centrare perfectă a lui Rusescu.

“Când au intrat jucătorii Stelei, am avut o posesie mai bună”, a concluzionat Iordănescu. În aceste condiţii, se poate spune fără teama de a greşi că turneul din Turcia e complet inutil. Dintre titularii de marţi seară, probabil că nici unul nu se va regăsi în aceeaşi postură la 29 martie, atunci când România reia meciurile din preliminariile Euro 2016, în confruntarea de acasă cu Insulele Feroe.

Şi-a vărsat nervii pe ziarişti

Lipsit de răbdarea de odinioară, Anghel Iordănescu (64 de ani) a cedat nervos la conferinţa de presă de după meciul cu georgienii. Întrebat de unul dintre jurnalişti dacă e supărat, selecţionerul a avut o reacţie şocantă. “Nu mă luaţi cu chestii de-astea, că vă las aici şi-am plecat. Păi, mă luaţi la mişto?! E treaba mea cum sunt, nu e treaba dumitale”, a spus selecţionerul.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg