Nea Puiu, nici acum nu-l vezi pe Budescu?

Slaven Bilic, antrenor West Ham
Slaven Bilic, antrenor West Ham

În condiţiile în care steliştii sunt în colaps, iar majoritatea stranierilor se află încă în vacanţa de vară, Constantin Budescu e în mod cert cel mai în formă jucător român al momentului.

Vedeta Astrei are un start de sezon perfect, în care a marcat de şase ori în opt meciuri, atât în Liga I cât şi în preliminariile Ligii Europa. Încununarea evoluţiilor foarte bune ale lui Budescu a venit joi, în returul cu West Ham de la Giurgiu, meci în care mijlocaşul de 26 de ani a întors de unul singur soarta calificării în play-off.

Cu două goluri în trei minute, el a anulat avantajul iniţial luat de britanici, ducând Astra spre o calificare istorică. În mod ciudat, un asemenea jucător nu se află printre preferaţii selecţionerului Iordănescu.

Constantin Budescu a calificat de unul singur Astra în play-off
Constantin Budescu a calificat de unul singur Astra în play-off

De la finalul anului trecut, când şi-a început al treilea mandat la cârma tricolorilor, „Tata Puiu” a apelat la Budescu doar pentru turneul amical al selecţionatei divizionare disputat în februarie. Cum meciul cu Ungaria de la 4 septembrie din preliminariile Euro 2016 se apropie cu paşi repezi, Iordănescu e presat din toate părţile să-l convoace pe Budescu. „Poate face diferenţa în orice moment. Chiar nu înţeleg cum acest jucător nu face parte din prima reprezentativă. E număr zece, când e lovitură liberă e ca un penalty”, a declarat antrenorul Şumudică despre cel pe care îl pregăteşte la Astra.

Bilic: "Noi am controlat jocul"


    Slaven Bilic, antrenor West Ham
Slaven Bilic, antrenor West Ham

Antrenorul lui West Ham United, Slaven Bilic, a declarat, după ratarea calificării în play-off-ul Ligii Europa, că formaţia sa a controlat jocul şi a avut posesie mai bună decât Astra. „Nu pot să le reproşez nimic băieţilor mei. Eu spun că am jucat un fotbal bun, mai ales după ce Astra a preluat conducerea. Noi am controlat jocul, am avut posesie, iar jucătorii Astrei au început să piardă mingea. Speram să profităm în ultima jumătate de oră, mai ales că am primit cele două goluri foarte uşor”, a spus Bilic.

FotoJet (4) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg