Neşu, zi de naştere pe stadion

Ieri, aniversarea "Bişonului" l-a găsit însă pe român undeva într-o lojă a arenei "Galgenwaard", în scaun cu rotile, cu nelipsitul telefon mobil ataşat şi cu o căciulă simpatică pe cap, care să-l protejeze de frigul de afară.

Fără să joace, Neşu a fost vedetă. Înaintea meciului cu AZ Alkmaar, 30.000 de fani ai gazdelor s-au ridicat în picioare şi au cântat "La Mulţi Ani!", mulţi dintre ei cu lacrimi în ochi.

Apoi, pe acordurile melodiei "You'll never walk alone", sensibilitatea lui a fost pusă la grea încercare: în tribune a fost desfăşurat un imens steag tricolor, pe teren şi-au făcut loc confetti roşii, galbene şi albastre, în timp ce aerul a fost brăzdat de artificii.

Odată început meciul, foştii colegi ai lui Mihăiţă erau nevoiţi să scoată şi ei un cadou. Au câştigat cu 3-0 cu liderul campionatului Olandei!

„Bişonul" a ajuns la stadionul din Utrecht cu circa 4 ore înainte de meciul cu Alkmaar, cu scopul de a asista la o altă partidă dedicată lui, între două grupe de copii.

Prima surpriză: întâlnirea a fost condusă de fostul arbitru Mircea Neşu, tatăl lui Mihăiţă, care nu mai pusese fluierul în gură din 1987.

A doua surpriză a fost prezenţa lui George Ogăraru, a cărui vizită neaşteptată a avut efectul scontat.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
FMI
image
image
image
image
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE