Neymar a refuzat o avere

image
Brazilianul ar fi putut ajunge cel mai bine plătit fotbalist din lume dacă semna cu PSGFoto: Guliver/ GettyImages

Brazilianul Neymar a renunţat la o avere numai pentru a rămâne la Barcelona. Fotbalistul a refuzat un salariu de 40 de milioane de euro net, un avion particular şi acţiuni la un lanţ hotelier.

Neymar este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din lume, aşa că ofertele curg pe adresa lui. Ultima a venit din partea şeicilor care conduc pe Paris Saint Germain. Pentru a-l convinge pe sud-american, aceştia i-au pus pe masă un contract care l-ar fi transformat în cel mai bine plătit fotbalist din lume. Concret, brazilianul Barcelonei ar fi încasat la echipa din capitala Franţei un salariu anual de 40 de milioane de euro, plus bonusurile aferente. „Preşedintele clubului, Nasser Al-Jhelaifi, i-a spus că salariul va fi net şi că el va fi vedeta incontestabilă a echipei”, a declarat impresarul brazilianului, Wagner Ribeiro. Acesta a dezvăluit că fotbalistul s-a întâlnit de două ori cu şeicul aflat la conducerea francezilor şi că brazilianul a fost impresionat de interlocutorul său. Prima întâlnire a avut loc la Ibiza, după care cei doi s-au revăzut la Sao Paulo. Pentru a-l convinge, şeicul i-a promis că va avea la dispoziţie în orice moment un avion particular, dar şi că lanţul hotelier pe care îl construieşte îi va purta numele brazilianului. Sud-americanul urma să primească şi acţiuni în acest lanţ hotelier. 

În ciuda acestei oferte, care l-ar fi transformat în cel mai bine plătit fotbalist din lume (Messi, liderul actual, are tot un salariu anual de 40 de milioane de euro, dar impozabili) Neymar a ales să rămână la Barcelona. 

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (2) jpg
Klaus Iohannis FOTO Presidency jpg
versace primavara vara 2023 saptamana modei milano epa efe jpg
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg