Nicolae Stanciu a ratat două penalty-uri, dar Steaua s-a calificat

Ultima actualizare:

    FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Steaua a izbutit să se califice în semifinalele Cupei Ligii după un meci în care Nicolae Stanciu a „reuşit” să rateze două penalty-uri. Din fericire pentru el, bucureştenii au învins cu 1-0.

În semifinalele Cupei Ligii, Steaua a învins cu 1-0 pe Poli Timişoara după un meci care a părut că a avut mai puţin spectatori decât partidele cu porţile închise. Doar 1.000 de bilete s-au vândut la acest meci, criza dintre fani şi patronul Gigi Becali accentuându-se după ce primii au anunţat că vor face un miting de protest împotriva şefului clubului. 

Dincolo de lipsa spectatorilor, un alt eveniment a atras atenţia pe „Arena Naţională”: cele două penalty-uri ratate de Nicolae Stanciu în mod identic! El a executat la fel, în dreapta portarului Kirschstein, care a respins de fiecare dată. Din fericire pentru stelist, la lovitura executată în minutul 32, mingea respinsă de portarul timişorean a fost trimisă în poartă de Chipciu. Prima dată, în minutul 27, fostul vasluian nu a avut atâta noroc. 

La antrenamente nu greşeşte niciodată

La finalul partidei, antrenorul secund Nicolae Dică, singurul care vorbeşte la întâlnirile oficiale de dinaintea sau de după meciuri, nu ştia ce s-a întâmplat cu jucătorul său, care la antrenamente are o eficacitate de aproape 100%. „Nu mă gândeam că ratează, pentru că ştiu cum execută la antrenamente, iar până acum a reuşit să marcheze. Dar se întâmplă, şi jucătorii mari au ratat. Nu e nicio problemă. Important e că am câştigat şi ne-am calificat mai departe. L-am pus tot pe Stanciu să bată al doilea penalty pentru că ne gândeam că o să înscrie şi îşi va recăpăta moralul. Sunt sigur că va reveni mai puternic în următorul meci”, a declarat Dică. În semifinale, Steaua va juca împotriva Astrei Giurgiu. Cealaltă semifinală va avea loc între Dinamo şi Concordia Chiajna. 

Un voleibalist în careu

Sarmov a încurcat  sporturile
Sarmov a încurcat sporturile

În minutul 32 al partidei Steaua – Timişoara s-a petrecut o fază demnă de cascadorii râsului: mijlocaşul timişorenilor, Sarmov, ajuns în careu la un corner, a încurcat sporturile şi a lovit mingea ca la volei. Lucru explicabil, poate, având în vedere că ţara lui natală, Bulgaria, găzduieşte Europenele masculine în aceste zile. El a fost înlocuit după patru minute. 

Rezultate sferturi Cupa Ligii

Chiajna – ASA     1-0

Dinamo – CFR    2-0

Viitorul – Astra    0-3

Steaua – Poli Timişoara    1-0

În semifinale se vor juca meciurile Dinamo - Chiajna şi Steaua - Astra

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net