Niculae, şofer pentru colegi

Ultima actualizare:

Dacă majoritatea nu a avut ocazia să-i vadă pe cei dragi, Niculae, Luchin, Grigore şi Bălgrădean, oamenii convocaţi de Piţurcă pentru amicalele din Antalya, au revenit în România pentru două zile, iar azi se vor întoarce pe tărâm turcesc pentru a continua pregătirea sub comanda lui Ciobi.

„Săgeată" a alungat plictiseala din cantonament conversându-se cu ajutorul Internetului cu soţia sa, Cristina, el fiind nerăbdător să afle noutăţi despre fetiţa sa, Raisa Elena.

Acum, după ce şi-a revăzut familia, cel mai bun om al naţionalei în acest turneu, va fi alături de cei dragi abia pe 15 februarie când se termină cantonamentul. Atacantul a reuşit câte o „dublă" în ambele partide ale „tricolorilor", atât cu Turkmenistan cât şi cu Krivbas Krivoi, dar nu a apucat să le dea colegilor câte o bere pentru performanţa sa.

Totuşi, el a sărit în ajutorul colegilor de la Dinamo. „Nu a făcut cinste acolo pentru goluri. Dar ne face cinste acum, ne duce cu maşina", a spus Luchin. "Săgeată" şi-a dus colegi către case, iar azi i-a adus la aeroport de unde s-au îmbarcat către o cursă de Istanbul.

Ofertele pentru Niculae nu încetează să sosească pe adresa clubului, mai ales după partidele bune de la echipa naţională, şi ar putea părăsi echipa, fiind curtat de cluburi din Asia dar şi din Germania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furt seif 01, captură video
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net