Nigerienii nu s-au antrenat azi şi ameninţă că nu vor juca luni, în optimile cu Franţa. Vezi de ce!

Ultima actualizare:

    Messi a marcat doua goluri in meciul cu NigeriaReuters
Messi a marcat doua goluri in meciul cu NigeriaReuters

Nigeria este prima echipă africană calificată în optimile Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, căreia i s-a mai alăturat doar Algeria, de pe continentul negru. Ceea ce ar trebui să fie însă o sărbătoare pentru ţara cu cea mai mare populaţie din Africa se anunţă însă a fi o dramă.

Băieţii lui Stephen Keshi sunt programaţi să joace luni, la Brasilia, în faţa Franţei, dar nu se ştie dacă asta se va întâmpla. Nigerienii au refuzat să se antreneze şi au ameninţat cu boicotul din cauza faptului că n-au ajuns la un acord cu Federaţia lor cu privire la primele de calificare şi de accedere în optimi. Deşi FIFA nu a virat încă banii pentru această performanţă, Obi Mikel şi compania insistă să fie plătiţi deja, înainte de meciul cu Franţa. Discuţiile continuă încă pe această temă.

Nigeria nu este singura naţională africană care s-a cramponat de acest aspect al primelor. Înainte de Mondial, camerunezii au ameninţat chiar că vor refuza să zboare în Brazilia dacă nu vor fi plătiţi integral pentru calificare, iar ghanezii nu s-au pregătit pentru jocul cu Portugalia, ultimul din faza grupelor pentru ei, până când Federaţia nu le-a trimis cash, cu avionul, trei milioane de dolari.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net