„Noul Rapid” a dat lovitura în Ghencea!


    Cehul Gecov (în alb) a marcat unicul gol al meciului
Cehul Gecov (în alb) a marcat unicul gol al meciului

Giuleştenii au produs surpriza în derby-ul etapei, reuşind o victorie surprinzătoare pe terenul Stelei, scor 1-0.

Înainte de startul meciului, diferenţa de 32 de puncte dintre Steaua şi Rapid nu lăsa mari speranţe oaspeţilor, care s-au prezentat cu o echipă încropită pe fugă, în această iarnă. Calculele hârtiei au fost date însă peste cap de giuleşteni.

Fanii FCSB s-au ţinut de ironii. Campioana a fost lipsită de o galerie organizată, suporterii afişând în schimb câteva bannere sugestive pentru situaţia clubului: “Gigi şi cu generalii nu ştiu cum să împartă banii”, „Dintr-un club cu renume, ai o clonă fără nume” sau „CSA la DNA”.

Rapidiştii s-au bătut între ei. N-au lipsit incidentele în sectorul de tribună rezervat celor 2.500 de fani giuleşteni. Înaintea fluierului de start, jandarmii au fost nevoiţi să intervină pentru a aplana un conflict intern iscat în galeria oaspeţilor.

Şi-au bătut joc de ocazii. Prima repriză a consemnat o dublă şansă de gol a steliştilor, Papp (bară) şi Ţucudean („foarfecă” peste poartă) ratând incredibil la aceeaşi fază. Rapidul putea da lovitura în prelungiri prin Daniel Niculae, care s-a trezit cu mingea în faţa porţii, dar lovitura sa de cap a fost una penibilă. La fel a făcut şi portughezul Rui Miguel, în startul reprizei secunde.

Cehul Gecov a făcut linişte în Ghencea. Debusolaţi în apărare, steliştii s-au văzut conduşi pe tabelă din minutul 60. Mijlocaşul ceh Marcel Gecov a fructificat o pasă excelentă a lui Rui Miguel şi l-a învins pe Cojocaru cu un şut plasat. Până la final, doar bara lui Tănase a ameninţat victoria uriaşă obţinută de „Noul Rapid”.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
bogdan ioan la vocea  jpg
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
image
image
image
image
image
image
Mark Cavendish, Getty Images jpg
Cutremur Turcia, Getty Images jpg
Eric de Oliveira, Sportpictures jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg