Tembo poate pleca pentru un euro!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Primul eşec din acest sezon în Liga I cu Petrolul (1-2) a făcut şi prima victimă în tabăra Astrei: Fwayo Tembo.

Lăudat în trecut şi iertat pentru desele întârzieri la acţiunile echipei, Tembo nu mai are scăpare acum. Petrolul s-a impus cu 2-1 şi finanţatorul Astrei a tunat la televizor.

"Un jucător va fi scos din lot şi îi vom da o hârtie să plece pentru un euro. Tembo nu are treabă cu echipa şi n-am nevoie de floricele lui. Când ne-am bazat pe el, ne-a făcut numai probleme, nu mă interesează ce face, poate să joace la juniori. Îşi va găsi echipă şi poate să ceară salariu mare pentru că pleacă liber", a spus Niculae. Apoi, a continuat: "Isăilă a greşit că nu l-a scos din echipă. Nu ştie decât să dribleze şi are fractură de caracter.

Mereu venea la pregătiri cu câte cinci - şase zile mai târziu faţă de ceilalţi". "Tembo a fost din alt film în ultimele două meciuri", a declarat şi preşedintele clubului, Dinu Gheorghe. Africanul venit la Astra anul trecut avea contract până în 2015 şi pe vremea când era la FC Basel a evoluat în Liga Campionilor împotriva celor de la CFR.

Constantin Budescu, golgheterul Astrei cu 9 reuşite în toate competiţiile, are probleme medicale şi nu va fi apt nici pentru partida cu Maccabi. Astra va juca joi, ora 19.00, returul play-off-ului Ligii Europa, însă va avea o misiune dificilă după ce israelienii s-au impus în tur cu 2-0.

"Sperăm să-l avem pe Budescu pentru meciurile viitoare", a anunţat Dinu Gheorghe. Tot joi vor evolua şi celelalte echipe din Liga Europa: în Portugalia, Pandurii va întâlni Braga, de la ora 22.30 (în tur, 0-1), iar Petrolul va juca la Ploieşti împotriva lui Swansea, de la ora 20.30 (în tur 5-1).

"Tembo nu ştie decât să dribleze şi are fractură de cara­­c­ter. Mereu venea la pregătiri cu câte cinci - şase zile mai târziu faţă de ceilalţi"

simeon stalpnicul png

Ioan Niculae, patron Astra

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net