De aici vin banii Rapidului
Nicolae Cristescu nu este unul dintre patronii Rapidului, pentru că în acte figurează doar Adrian Zamfir. Totuşi, nimeni n-a negat că acesta ajută cu bani echipa. Iată şi de unde îi are.
Finanţatorul giuleştenilor este un om foarte ocupat, acesta fiind văzut foarte des la afacerea pe care fiica sa o administrează în comuna Tărtăşesti, din judeţul Dâmboviţa. Familia Cristescu deţine acolo o măcelărie recent construită, exact lângă celebrul Han Vlăsia. Rapidistul mai deţine şi un minihotel în curtea stabilimentului, la care face naveta de la Bucureşti cu două maşini de teren, un Mercedes şi un BMW.
Proprietatea lui Cristescu se află în comuna Tărtăşeşti
La Hanul Vlăsiei rapidiştii au sărbătorit finalul anului
Zilele trecute, Cristescu s-a încurcat însă în automobile. Mai întâi şi-a parcat Mercedesul exact intr-o staţie de microbuze, călătorii strecurându-se pe lânga maşina patronului Rapidului pentru a se putea urca în cursă. După aproximativ o oră de chin, Cristescu şi-a adus aminte de greşeală, a revenit la bordul unui BMW cu un bărbat căruia i-a dat ordin să-i ia Mercedesul din locul acela. Activitatea la han este din ce în ce mai intensă în această perioadă şi rapidiştii speră ca afacerile să meargă bine de sărbători pentru a-şi primi şi ei nişte bani în luna ianuarie.
Rapidist de o viaţă, investitor de cinci luni
Nicolae Cristescu a fost în anturajul clubului giuleştean de când s-a născut, fiind rapidist din tată în fiu. Pe timpul regimului comunist, acesta a fost directorul Pieţei Floreasca şi îi ajuta pe jucătorii feroviari cu carne şi alte alimente care nu se găseau în România acelei perioade. După 1990 a fost permanent alături de club prin diferite contracte de catering, iar din luna iulie a acestui an a preluat Rapidul de la George Copos alături de partenerul său, Adrian Zamfir.