VIDEO «Generaţia de Aur» s-a chinuit şi ea cu Grecia

Ultima actualizare:

Un bilet de intrare la meciul de luni seară a costat 2 euro, iar încasările au fost donate unei fundaţii care se ocupă cu sprijinul copiilor care au probleme medicale.

Acţiunea a fost organizată la iniţiativa lui Theodoras Zagorakis, căpitanul cu care Grecia a câştigat Euro 2004, provocând una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului.

Pe teren, a fost un spectacol plăcut, însă, mai ales în prima repriză, s-a jucat într-o singură direcţie: spre poarta apărată, mai întâi, de Bogdan Stelea, iar apoi de Ştefan Preda. Hagi a încântat asistenţa prin driblingurile sale de senzaţie, dar golul l-a marcat Charisteas, atacantul care a tranşat finala Euro 2004, marcând singurul gol al meciului cu Portugalia.

Generaţia de Aur a fost „întinerită"

Având în vedere diferenţa de zece ani în favoarea grecilor, Generaţia de Aur a României s-a „întinerit" prin cooptarea în lot a unor jucători precum George Ogăraru, Mihăiţă Pleşan, Bogdan Mara sau Florin Bratu. Ultimul a şi adus egalarea, punctând în minutul 88, după un sprint, la fel ca atunci când făcea furori în tricoul Rapidului sau în cel al lui Dinamo.

Grecia - România 1-1 România: Stelea - Petrescu, Belodedici, Prodan, Rotariu - Sabău, Popescu, Gâlcă, Vlădoiu - Hagi, Răducioiu Antrenor: Anghel Iordănescu. Secunzi: Ilie Dumitrescu şi Gabi Balint Au mai jucat: Preda, Ogăraru, Pancu, Dănciulescu, Moldovan, Iencsi, Bratu, Mara

Grecia: Nikopolidis - Seitaridis, Kapsis, Dellas, Fyssas, Georgiadis, Nikolaidis, Charisteas, Basinas, Tsiartas, Zagorakis Antrenor: Kostas Katsouranis

Stadion Toumba (Salonic): 10.000

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net