Fostul dinamovist Nicolae Badea produce jucători pe bandă rulantă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nicolae Badea a renunţat în primăvară la acţiunile pe care le deţinea la roş-albi, nu mai deţine funcţii executive şi a dispărut din peisajul Ligii I. Totuşi, proiectul pus la cale cu antrenorul Ioan Sdrobiş nu a fost abandonat şi-n viitor, în campionatul autohton, ar putea apărea tineri „marca Badea".

Dinamo Oneşti s-a înfiinţat în toamna lui 2011, din 2012 e susţinută financiar de fostul conducător al celor din „Ştefan cel Mare", în timp ce autorităţiile locale i-au pus la dispoziţie centrul sportiv. O perioadă a fost baza de selecţie în zona Moldovei pentru roş-albi, dar plecarea lui Badea de la „câini" a însemnat şi ruperea contractului. Însă, academia nu s-a închis, ci s-a extins.

„Patronul Nicolae Badea şi cu mine am făcut proiectul acesta şi dacă noii şefi au renunţat atunci când el a plecat de la Dinamo, asta e, să fie sănătoşi. Noi ne vedem de treaba noastră în continuare", a explicat Sdrobiş.

Apoi, a continuat: "Avem condiţii foarte bune. Terenuri gazonate, vestiare, apă caldă, căldură, tot ce trebuie. Primăria ne-a pus la dispoziţie baza şi un hotel. Ne merge bine, uite, echipa de republicani A a terminat campionatul pe primul loc, 104 goluri marcate! Ia-m înscris în liga a 4-a,obiectivul fiind promovarea în liga a 3-a, în plus şi la republicani B suntem pe primul loc!".

«Dăm jucători şi la Real Madrid»

Acum, după ce dinamoviştii au reziliat acordul, avantajul e că fotbaliştii pot ajunge la orice club. "Dăm jucători oriunde... şi dinamoviştilor, dar dacă vin ei, nu mai mergem noi acolo. Nu mai au prioritate, au renunţat! Au nevoie de un jucător, vin şi-i le dăm cu plăcere, dar e valabil pentru orice echipă... Dinamo, Steaua, CFR, oricare din România şi nu numai. Dăm şi la Real Madrid dacă vor", a anunţat Sdrobiş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net