Reghe, scos din minţi de doi stelişti

Ultima actualizare:

    Cristi Tănase (Fotografii: Reuters)
Cristi Tănase (Fotografii: Reuters)

Primul amical al Stelei s-a soldat cu un şec usturător, 1-5, contra nemţilor de la FC Nurnberg, iar Chipciu şi Tănase au fost desfiinţaţi de tehnician.

Ex-braşoveanul a avut mai multe reacţii nervoase la adresa adversarilor şi a jignit arbitrul în momentul în care l-a eliminat, în timp ce decarul a comis gafe nepermise.

Germanii au condus cu 4-0 până în ultimul sfert de oră al meciului, iar Neagu a fost singurul marcator al roş-albaştriilor. În cele din urmă partida de verificare din stagiul de pe tărâm spaniol s-a încheiat cu scorul de 5-1 pentru Nurnberg, iar tehnicianul trupei din Ghencea s-a arătat extrem de supărat. Alex Chpciu s-a certat cu jucătorii adverşi, a împins un rival, a primit cartonaşul roşu în minutul 87, dar nici arbitrul nu a scăpat de apostrofările stelistului.Reghe i-a reproşat acestuia atitudinea avută şi i-a arătat obrazul, iar Chipciu a intrat la vestiare.

"Mă deranjează că am primit foarte multe goluri pe greşeli personale. În prima repriză, a greşit Tănase... faptul că nu am ţinut mingea aşa cum ne-am propus e un alt lucru care nu mi-a plăcut. Avem doar patru zile de antrenamente, dure, şi s-a văzut! Mă interesează să ne pregătim cât mai bine", a explicat antrenorul, limitându-şi discursul la adresa lui Tănase, dar nominalizându-l printre cei mai slabi de pe teren.

simeon stalpnicul png

Reghe s-a arătat totuşi încântat la aflarea veştii că-n semifinalele Cupei României, Steaua va întâlni pe Dinamo. "Când am ajuns în semifinale, am spus că-mi doresc să picăm cu cei de la Dinamo, fiindcă Astra şi Petrolul joacă mult mai bine ca ei. Avem o mare şansă să ne calificăm în finală", a anunţat tehnicianul, care ieri a fost sancţionat de către LPF cu o etapă de suspendare şi o amendă de 320 de lei pentru eliminarea din jocul cu Astra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net